Charlie Sheen te învaţă să agăţi!

Ultima actualizare:

Charlie Sheen a acceptat să-şi dezvăluie reţeta de agăţat şi cele 11 principii care l-au făcut irezistibil în faţa oricărei femei. În emisiunea „Good Morning America", Sheen a zis că deţine recordul mondial la rapiditate în a convinge o necunoscută să facă sex cu el: 15 secunde.

Nu pune etichete femeilor! Nu există iubită, nevastă, prietenă sau amantă, ci doar „femeie". Trateaz-o ca atare şi respect-o!

Fă pe naivul prostuţ! Prefă-te că nu ştii un cuvânt pentru a menţine conversaţia deschisă şi atenţia ei concentrată pe tine.

Fii dublu-câştigător! Nu există flirt nereuşit. Te-ai îmbătat, ai făcut pe tine, ai înjurat sau te-ai făcut de râs? Ăsta-i şarmul tău şi decât să se plictisească, mai bine să aibă ce să povestească.

Avansează! Nu lăsa discuţia să treneze fără să pui măcar mâna pe ea, să o atingi să îi mângâi părul. Dacă nu avansezi te trezeşti că pierzi prada şi ţi-o ia altul.

Arată-i magia! Uite o replică magică: „Ştii că am sânge de tigru? Ştii că mintea mea gândeşte la un nivel mult superior celorlalţi?". Evident, i le arăt pe toate când suntem singuri...

„Nu" este moartea lui „a face"! Provoac-o direct şi, dacă te refuză, explică-i că în viaţă trebuie să încerci pentru a simţi că ai făcut ceva. Nu poţi trăi neîncercând şi nefăcând nimic...

„Trebuie să te gândeşti înainte să-mi vorbeşti"! Dacă simţi că pierzi teren, atacă! Spune-i că te-a făcut să îţi faci planuri cu ea şi te-a dezamăgit că nu ştie ce vrea, de fapt, de la ea însăşi.

Revendică-ţi un punct pe corpul ei! Dacă numeşti un lucru, el devine al tău. Porecleşte o aluniţă, o buclă, o sprânceană sau o buză într-un mod simpatic. Astfel, o parte din ea devine a ta.

Livrează-i-te picătură cu picătură! Încet-încet, începi să îţi faci reclamă. Explică-i pe un ton modest că e cea mai fericită femeie din lume pentru că te-a cucerit. Multe o invidiază!

Arată-i prezervativul! Ţii prezervativele în portofel? Spune-i că vrei să îi arăţi o poză şi arată-i „guma" accidental. Creierul ei va şti continuarea. S-a liniştit că e „protejată"!

Oricând, oriunde, oricum! Dacă te-ai încins şi nu mai rezişti până acasă, bancheta din spatele maşinii e locul ideal. Sunt atâtea parcări, parcuri, plaje şi alte locuri care fac experienţa una de neuitat!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net