FOTO/VIDEO Casa din Cecenia a lui Depardieu s-a făcut scrum!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Necazurile se ţin lanţ pentru Depardieu. După ce hoţii i-au furat scuterul la Paris, focul i-a făcut scrum apartamentul de lux din Groznîi, care i-a fost dăruit de preşedintele cecen, Ramzan Kadîrov.

Incendiul a izbucnit miercuri după-amiază într-un complex rezidenţial din capitala Ceceniei. Potrivit tabloidelor din Rusia, apartamentul lui Gerard Depardieu, în vârstă de 64 de ani, se afla la etajul 27 al celui mai mare zgârie-nori din Caucazul de Nord, care a fost cuprins de flăcări. Blocul turn Olympus cu înălţimea de 154 de metri şi 40 de etaje a suferit pagube serioase în urma dezastrului.

simeon stalpnicul png

Incendiul s-a declanşat la izolaţia termică de la ultimul etaj şi s-a propagat la toate nivelurile. 285 de pompieri s-au luptat cu flăcările şi au evacuat cu bine 30 de oameni din clădire.

simeon stalpnicul png

Ramzan Kadîrov susţine că apartamentul lui Gerard Depardieu s-ar afla în blocul din vecinătatea celui incendiat. Preşedintele cecen i l-a oferit în februarie după ce actorul şi-a luat cetăţenie rusă, renunţând la cetăţenia franceză din cauza taxelor prea mari din Hexagon.

simeon stalpnicul png

Mai are o casă în apropiere de Moscova

Cu o avere de 120 de milioane de dolari, Gerard Depardieu şi-a construit şi o casă la circa 50 de kilometri de Moscova. El s-a îndrăgostit de Rusia şi spune că se simte foarte bine la ţară, în apropiere de capitala rusă, unde poate să meargă la pescuit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net