Câștigă 4.000 de dolari pe lună ca să felieze celebra şuncă spaniolă

Ultima actualizare:

    Florencio Sanchidrián este ambasadorul jamonului iberico în lume, una dintre cele mai apreciate cărnuri
Florencio Sanchidrián este ambasadorul jamonului iberico în lume, una dintre cele mai apreciate cărnuri

Florencio Sanchidrián este faimos în toată lumea. Spaniolul este ambasadorul jamonului iberico în lume, una dintre cele mai apreciate cărnuri.

În Spania, jobul său se numeşte cortador de jamone. Tăierea şi felierea jamonului este o profesie extrem de respectată, asta pentru că spaniolii sunt foarte mândri de acest produs, unul cheie când vine vorba de export, scrie Mediafax, care citează gustarte.ro.

A pregătit platouri pentru Barack Obama

A feliat şi apoi aranjat platouri cu iberico pentru unii dintre cei mai importanţi lideri ai planetei, între care Barack Obama, premierii Italiei sau Marii Britanii sau regele Spaniei. Iar pentru asta primeşte 4.000 de dolari pe lună.

“Trebuie să cunoşti cu adevărat produsul, din interior, să-i simţi aromele, de asemenea, să ştii zona de unde provine, rasa sau cum au fost hrăniţi şi crescuţi porcii. Înainte de a tăia o bucată de şuncă, trebuie să verifici toate etichetele, pentru că ele îţi oferă informaţiile de care ai nevoie despre carnea respectivă, de la locul unde a fost crescut porcul, până la temperatura aerului şi umiditate. În plus, un bun cortador de jamones trebuie să ştie cum să manevreze şunca, iar când o serveşte, să-i ajute pe oameni să-i descopere adevăratele arome“, spune Florencio, care are 30 de ani de experienţă în domeniu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net