Se îndoapă de 3 ani şi a câştigat 25.000 $

Ultima actualizare:

    Miki Sudo (FOTO photoland/caters news)
Miki Sudo (FOTO photoland/caters news)

Îşi câştigă existenţa din mâncat! Miki Sudo concurează la competiţiile din întreaga lume de înfulecat, obţinând victoria aproape de fiecare dată. Campioana s-a ales cu 25.000$ (83 mii lei) în 3 ani.

A concurat la 29 de competiţii, dintre care zece campionate mondiale. Miki Sudo, de 28 de ani, din New York, a devenit atât de rapidă la înfulecat, încât nu o întrece nici măcar un bărbat! A devorat contracronometru de toate: paste, aripioare de pui, hamburgeri cu cartofi prăjiţi, pizza, sushi, hot dogi, sparanghel, ardei iute, ouă, costiţe de porc, mâncare hipercalorică pentru luptătorii de sumo!

Primeşte burgerul uriaş cu cartofi prăjiţi de 9.983 de calorii

simeon stalpnicul png

Îl devorează până la jumătate în 2 minute

simeon stalpnicul png

Îl termină după 3 minute şi 39 secunde

simeon stalpnicul png

Cu toate acestea, Miki reuşeşte să-şi menţină greutatea de 50 de kilograme. Ca să nu se îngraşe, femeia face exerciţii fizice. Performanţele sale sunt uluitoare. A reuşit să înfulece 192 de aripioare de pui, cu greutatea de 3,5 kilograme, în doar zece minute. A devorat un burger de 9.983 de calorii pe care o femeie normală nu-l poate consuma decât în peste cinci zile.

"Îmi place aventura. De aceea mă dau în vânt după astfel de concursuri", spune femeia, adăugând că nu are timp de măritiş. Prima competiţie la care a participat a fost o întrecere de mâncat tăieţei vietnamezi, în decembrie 2011. Prima ei victorie oficială a avut loc în august 2012, când a înfulecat 35 de costiţe de porc în 6 minute. Cea mai mare performanţă a fost când a mâncat 7, 9 kg de ardei iuţi în 6 minute. "Mâncăcioşii" s-au specializat să vomite din excesele îngurgitate după concursuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net