Serviţi, vă rog, o cafeluţă cu girafă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Barmanul Kazuki Yamamoto, de 26 de ani, se recomandă prietenilor ca fiind Salvador Dali al desenelor în cafea! El a inventat recent sculpturile în spumă şi a căpătat notorietate internaţională.

Când se trezeşte dimineaţa, Kazuki se spală pe ochi şi pe dinţi şi somnoros se duce în bucătărie. Porneşte maşina de făcut cafea şi aşteaptă ca un copil mic să se umple ceaşca. Odată terminat procesul tehnologic, începe partea artistică. Spuma nu trebuie să fie nici mai groasă de 5 milimetri, nici mai subţire de 4.

Kazuki nu bea nici o cafea dimineaţa până nu o modelează cum vrea el

simeon stalpnicul png

Ursuleţii care înoată în cafea sunt delicioşi

simeon stalpnicul png

„Fac asta în fiecare dimineaţă de la 20 de ani. De dragul sculpturilor, beau şi trei cafele pe zi. Mi se par mult mai gustoase când au sculpturi 3D", a declarat tânărul. El a inventat 2.000 de opere de artă care rezistă cel mult zece minute. Însă le fotografiază atent şi le pune pe Internet. Prima lui creaţie a fost într-o cană de cappuccino.

Pisicuţele prind viaţă şi vor să iasă pe marginea „piscinei”

simeon stalpnicul png

Nici autoportretele nu sunt de lepădat

simeon stalpnicul png

15 de motive să bei cafea

De obicei, după o beţie se bea o cafea tare. S-a descoperit că cei care le combină nu fac ciroză.Cercetătorii au descoperit că cei care beau regulat cafea au şanse mai mici să dezvolte cancer de piele şi tumori canceroase.Cafeaua la prima oră îţi creşte pofta de viaţă! Şi asta pentru că stimulează secreţia de dopamină. Una sau două cafele pe zi te păzesc de Parkinson. Cercetătorii au remarcat asta după ce au analizat peste 10.000 de cazuri timp de 30 de ani.Mâncăm foarte rar fructe sau salate, deci organismul nostru suferă din lipsă de antioxidanţi. Nu-i nimic, îi obţineţi din cafea!Trei ceşti de cafea pe zi reduc simţitor riscul apariţiei cancerului de colon la femei, se arată într-un studiu realizat în Japonia.Cafeaua reduce durerea musculară. După ce ai fost la sala de forţă, două ceşti de cafea fac cât două aspirine şi un ibuprofen.Cafeaua detoxifiază ficatul! Două ceşti de cafea pe zi ajută organul să elimine toxinele şi curăţă colonul.Cafeaua reduce simţitor riscul apariţiei bolilor de inimă şi circulaţie. În plus, este recunoscut şi rolul ei de puternic anti-inflamator.Două-trei ceşti pe zi te ajută să îţi îmbunătăţeşti memoria pe perioade scurte. Acelaşi efect benefic îl are şi varianta decofeinizată.La femei, trei ceşti pe zi îmbunătăţesc atât memoria cât şi funcţiile cognitive şi rezistenţa organismului la stres şi activitate intelectuală.Cafeaua nu produce hipertensiune, ba din contră. La consumatorii ocazionali, ridică tensiunea pe durate scurte, însă nu e periculoasă.Cafeaua are un rol antibacterian. De exemplu, streptococus mutans, responsabil de apariţia cariilor este eliminat când bei cafea.Nu se recomandă excesul de zahăr sau de cafea pe zi pentru că toate efectele benefice pot fi inversate în caz de exces.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net