Bond. Jane, da, da, Jane, iar nu James Bond!

Ultima actualizare:

    Gillian Anderson n-ar spune nu unei treceri de la agentul Scully la mult mai celebrul Bond, Jane Bondfoto: Gillian Anderson/Twitter
Gillian Anderson n-ar spune nu unei treceri de la agentul Scully la mult mai celebrul Bond, Jane Bondfoto: Gillian Anderson/Twitter

În timp ce toată lumea așteaptă cu interes, mai mare sau mai mic desigur, identitatea noului actor masculin care îl va interpreta pe cel mai cunoscut agent secret al lumii, James Bond, feministele pare că au găsit deja soluția.

În cei aproape 55 de ani scurși de la lansarea primului film din această serie, cel din 1962, „James Bond 007 contra Doctorului Nu”, nu mai puțin de șase masculi feroce i-au dat viață personajului care a însoțit cu aventurile sale numeroase generații de pasionați ai filmelor și romanelor polițiste, deopotrivă.

Cinci actori profesioniști și un manechin i-au dat viață până azi lui 007

În ordine cei șase au fost mai toți actori profesioniști, de la  scoțianul Sean Connery, la englezul Roger Moore (cel care i-a dat viață și „Sfântului”, un alt personaj tare drag cinefililor britanici), de la galezul Timothy Dalton la irlandezul Pierce Brosnan și apoi din nou la un englez, Daniel Craig, cel care a încheiat anul trecut, cel mai probabil, seria colaborărilor sale pe această temă.

A existat o singură excepție, manechinul australian George Lazenby, care de altfel a interpretat o singură dată acest rol, la finele deceniului șapte.

Până azi există 24 de asemenea ecranizări, Roger Moore reușind să dețină momentan recordul aparițiilor pe post de James Bond, cu șapte apariții, urmat de Sean Connery - șase apariții, Pierce Brosnan și Daniel Craig, câte patru.

De asemenea, mai trebuie spus că au existat alte două pelicule independente cu același subiect, ceea ce mărește numărul de filme la 26.

Când s-a născut James Bond?

James Bond este un personaj de ficțiune creat în 1953 de romanicerul britanic Ian Fleming.

Bond, James Bond e un agent britanic care lucrează pentru celebrul serviciu de contrainformații MI6, al cărui nume de cod este 007.

Mai mult, în jurul său s-a creat nu doar o industrie cinematografică, ci și una legată de expoziții mondiale, de haut-couture, de parfumerie, ba chiar au apărut pasiuni vizavi de „jucăriile militare” întrebuințate de acesta în diverse ocazii și filme.

Începând cu prima parte a acestui an zvonurile legate de identitatea noului James Bond au căpătat o consistență din ce în ce in ce mai mare.

În Marea Britanie există chiar agenții de pariuri care permit publicului să se distreze pe această temă, ba chiar să ofere, fără voia lor, piste producătorilor seriei. Astfel, deși există încă voci care afirmă ritos că și în 2018 James Bond va fi tot Daniel Craig, lista cea nouă se deschide cu Tom Hiddleston. Pe ea mai apar Tom Hardy, Damian Lewis, Idris Elba, Aidan Turner sau Henry Cavill.

Pe când un 007 femeie?

Însă surpriza ar putea veni pe linie feminină. „Jucăria” tuturor filmelor cu James Bond, femeile fatale, bune sau rele, din anturajul adulatului agent, i-ar putea veni în cele din urmă de hac.    

Fiindcă există voci, ba chiar din ce în ce mai numeroase, care spun că avenit timpul de a-i schimba sexul lui „007”. Iar cea mai nouă actriță intrată în această cursă e Gillian Anderson, nimeni alta decât legendarul agent Dana Scully din seria „X-Files”. Ea a lansat un fel de campanie pe această temă, extrem de haioasă, cu un mesaj pe contul său de Twitter.

Unde nu a ezitat să afișeze o imensă fotografie cu afișul iconic al filmului, o imagine pe care a declarat că "o iubește" și sub care a scris laconic: "Acesta este Bond. Jane Bond".

A adăugat și informația conform căreia nu cunoaște cine e autorul afișului...Una peste alta, să fie într-un ceas bun!

Cel mai recent film din seria James Bond a fost lansat în noiembrie 2015

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net