Bill Clinton şi-a adus amanta în casa în care locuia cu Hillary

Ultima actualizare:

    Bill Clinton şi-a înşelat soţia de nenumărate ori
Bill Clinton şi-a înşelat soţia de nenumărate ori

Aparenţele familiei perfecte pe care o aveau Bill şi Hillary Clinton s-au năruit ca un castel de nisip, după ce fostul preşedinte a plecat de la Casa Albă.

Cartea "Detaliile familiei prezidenţiale: agenţii serviciilor secrete dezvăluie viaţa secretă a preşedinţilor" se găsesc mai multe informatii incredibile despre trecutul amoros al lui Bill Clinton.

Volumul, scris de Ronald Kessler, arată că fostul preşedinte Bill Clinton a avut o amantă numită "Energizer", pe care nu s-a ferit să o aducă în casa în care locuia cu Hillary în New York.

Amanta, o blondă cu sânii mari, ajunsese să se simtă în căminul conjugal al lui Bill ca la ea acasă. "Într-o zi foarte călduroasă a purtat un top minuscul, iar când se apleca sânii îi erau foarte expuşi", se arată în volumul respectiv.

Daily Mail scris că fostul preşedinte şi gărzile lui de corp au ascuns-o mereu pe amantă de ochii lui Hillary.

Bill Blinton nu a înşelat-o pe soţia lui cu o singură femeie. Este de notorietate aventura cu Monica Lewinsky din anul 1995, care s-a transformat într-un scandal la nivel interaţional. În 1998, el şi-a cerut scuze public pentru escapada amoroasă... de sub biroul oval.

De asemenea, el a recunoscut o aventură şi cu o femeie pe nume Gennifer Flowers. Alte escape, pe care el nu le-a recunsocut niciodată, au fost cu Elizbeth Ward Gracen, participantă la Miss America şi cu Kyle Browning. Aceasta din urmă susţine că a făcut sex cu Bill în perioada 1970-1992.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net