Un bebeluş se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost bătut şi violat

Ultima actualizare:

    Copilul a fost transferat la un spital londonez
Copilul a fost transferat la un spital londonez

După ce un copil în vârstă de o lună a ajuns la spital cu multiple fracturi, pe Facebook a fost lansat un apel la un miting în faţa casei unde acesta locuia.

Poliţia britanică s-a mobilizat pentru a preveni eventualele incidente produse de internauţii furioşi pe cei doi adulţi care l-au maltratat pe bebeluş. Micuţul a ajuns la spital cu multiple fracturi, inclusiv una a claviculei, dar şi cu toate coastele rupte. Rănile interne indică faptul că a fost şi violat. Un bărbat şi o femeie din localitatea Gravesend au fost deja arestaţi, dar eliberaţi pe cauţiune.

Unul dintre cele mai severe cazuri de abuz asupra copiilor din Marea Britanie, evenimentul a stârnit un puternic impact emoţional. Pe Facebook a fost înfiinţat un grup intitulat „Trimiteţi după gratii gunoaiele care au violat şi bătut un copil de o lună din Gravesend", iar una dintre principalele cereri este aceea de a fi făcute publice numele părinţilor care şi-au abuzat bebeluşul.

„Aceşti oameni trebuie închişi, nu eliberaţi pe cauţiune". „Suntem dezgustaţi de această întâmplare şi vrem să ne exprimăm susţinerea pentru acest copil" sunt doar două dintre reacţiile stârnite în mediul virtual, anunţă Daily Mail. Micuţul a fost transferat la un spital din Londra, iar medicii afirmă că sunt semne că starea sa are o evoluţie pozitivă.

Potrivit vecinilor, la adresa cu pricina locuiau un bărbat şi o femeie, alături de un nou-născut. „Erau oameni de treabă, normali şi politicoşi", îi descriu oamenii din cartier. Un altul spune însă că, joia trecută, din casa cuplului s-a auzit „o lovitură puternică".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net