VIDEO Mânca 29.000 de calorii pe zi! Povestea celui mai gras bărbat din Marea Britanie

Ultima actualizare:

Barry Austin a început să mănânce enorm în urmă cu 20 de ani, din dorinţa de a doborâ un record. Însă ajuns la 46 de ani, sănătatea lui lasă mult de dorit din cauza obezităţii.

Cel mai mult, Barry a cântărit 413 kilograme, dar acum a reuşit să scape de 127. Cu toate acestea, starea lui nu s-a ameliorat şi are probleme de respiraţie, suferă de infecţii şi regretă dorinţa de a deveni faimos datorită greuţăţii.

Mai mult, el vrea să devină acum persoana care a pierdut cele mai multe kilograme pe cale naturală şi nu are de gând să facă nicio operaţie. Oricum el nu are voie să fie supus unei intervenţii, pentru că nu o persoană atât de mare nu are voie să facă anestezie generală.

În perioada în care mânca 29.000 de mii de calorii pe zi, Barry consuma nouă porţii de mâncare la o masă şi bea 40 de hable de bere pe noapte. Mai şocant e că televiziunile îl încurajau să bage în el cât mai mult, din dorinţa de rating.

Bărbatul a devenit cunoscut pentru apetitul uriaş de tânăr, când intra în competiţii de băut şi câştiga mereu. Barry a deţinut titlul de cel mai gras bărbat din Marea Britanie până în 2004, când a fost devansat de Paul Mason. Paul, între timp, a făcut o operaţie de bypass gastric şi a slăbit enorm.

"Creadeam că sunt invincibil, toţi credem asta când suntem tineri. Acum îi sfătuiesc pe copii să mănânce fructe, nu ciocolată. Îmi doresc lucruri simple, cum ar fi să îmi leg singur şireturile", povesteşte Barry.

Deşi s-a apucat de un regim în 2009, bărbatul a revenit la vechile obiceiuri după moartea mamei sale anul trecut: "M-a afectat enorm, am fost foarte deprimat".

Acum însă, de dragul iubitei lui, se ţine de o dietă cu 1.500 de calorii pe zi. Dacă înainte bea 12 litri de Cola pe zi, acum Barry bea doar doi litri de Pepsi Max şi apă minerală. Ba chiar merge şi la sală de trei ori pe săptămână şi a mers şi la un psiholog.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net