Băiatul ăsta de doi ani te scapă de cancer

Ultima actualizare:

    Când doarme după-amiaza  lângă mama lui, Phat Soen, de 21 de ani, Kong Keng e înconjurat de sute de bolnavi care speră într-un miracol
Când doarme după-amiaza lângă mama lui, Phat Soen, de 21 de ani, Kong Keng e înconjurat de sute de bolnavi care speră într-un miracol

De cum deschide ochişorii căprui, în fiecare după-amiază, Kong Keng (2 ani) merge de-a buşilea să atingă sticlele cu ulei de eucalipt puse de rudele bolnavilor pe podeaua umedă de lemn. Se zice că băiatul are puteri supranaturale şi poate vindeca orice boală.

Phat Soen, de 21 de ani, este mama micuţului care a devenit peste noapte cel mai tânăr vindecător al planetei. Ea este cea care îi poartă mânuţa copilului peste creştetul bolnavilor adunaţi cu miile în faţa colibei de lemn din satul Knor, Provincia Kampong Cham, Cambodgia.

În ultima lună au fost vindecaţi  peste 1.000 de oameni  paralizaţi sau bolnavi de cancer
În ultima lună au fost vindecaţi peste 1.000 de oameni paralizaţi sau bolnavi de cancer

Keng nu ştie prea bine să vorbească sau să meargă, însă puterile lui uluiesc. “L-a vindecat pe fratele meu care a fost paralizat după un accident de motocicletă”, declară Sung Bahn pentru revista “Vice”. Miracolul s-a produs după ce copilul a atins nişte frunze de eucalipt din care Bahn i-a făcut un ceai fratelui său.

Într-o săptămână a înzdrăvenit 200 de bolnavi

A doua zi bărbatul s-a ridicat sănătos tun. Acelaşi lucru îl spun şi alţii care au venit cu bolnavi de cancer, orbi, surzi sau suferinzi de alte maladii îngrozitoare. “Peste 1.000 de oameni au fost vindecaţi după ce au băut sau şi-au uns trupul cu ulei de eucalipt atins de Keng. Vin oameni din întreaga lume, de toate religiile şi nu înţeleg miracolul, însă recunosc puterile copilului”, a declarat primarul satului, Sou Hen.

După ce atinge uleiul de eucalipt, acesta  devine un leac universal  pentru orice maladie
După ce atinge uleiul de eucalipt, acesta devine un leac universal pentru orice maladie

Totul a început în urmă cu o lună, după ce un jurnal naţional a spus povestea copilului. Cei care vin la Keng aduc ierburi, pui, diferite arome, fructe de mango sau nuci de cocos ca ofrandă. Chiar şi atunci când doarme după-amiaza, oamenii stau aproape de el pentru că sunt convinşi că se vor vindeca. Nu îl deranjează şi nu îl supără pentru că se tem că aşa cum vindecă poate face şi rău, a mai adăugat primarul, care a ţinut să sublinieze că, în ultima săptămână, 200 de persoane au fost vindecate miraculos de Kong Keng.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net