Iei autobuzul ăsta şi scapi de mahmureală!

Ultima actualizare:

    Scapi de mahmureală cu autobuzul ăsta!
Scapi de mahmureală cu autobuzul ăsta!

De Sărbători, nimeni nu mai numără paharele de vin şi uite aşa, din vorbă în vorbă, te trezeşti cu ţeasta cât baniţa taman când trebuie să mergi la serviciu. Americanii sunt mai norocoşi ca noi: se dreg în drum spre muncă.

Adio dureri de cap şi stări de ameţeală! Americanii au găsit soluţia perfectă anti-mahmureală după o seară de beţie. Pentru cei care n-au găsit încă remediul perfect, un medic din Las Vegas, Statele Unite, propune o metodă inteligentă care te trezeşte din beţie în doar 45 de minute.

Şi totul se petrece într-un autobuz special utilat, „Hangover Heaven".

Scapi de mahmureală cu autobuzul ăsta!
Scapi de mahmureală cu autobuzul ăsta!

Petrecăreţii se pot duce în staţia de unde autobuzul mahmurilor îi va prelua, chiar în drum spre serviciu. Pe parcursul plimbării, pacienţii sunt examinaţi de medic, apoi li se administrează, prin perfuzie, un cocktail de vitamine şi medicamente.

Preţurile tratamentului sunt, însă, destul de piperate. Terapia din autobuzul antimahmureală poate costa între 99 de dolari (319 lei) şi 240 de dolari (775 de lei).

- Perfuzie de vitamine şi medicamente- 99 $ (319 lei)- Medicamente pentru greaţă şi dureri de cap - 129 $ (416 lei)- Cocktail de vitamine, antioxidanţi şi medicamente pentru greaţă - 179 $ (578 lei)- Perfuzie cu cocktail de medicamente, mix de vitamina B şi antiinflamatorii - 239 $ (775 lei)

image
image
image
image
image
image
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net