Aspiratorul ăsta merge bine de 85 de ani

Ultima actualizare:

    A curăţat de 125 de ori suprafaţa unui teren de fotbal.Foto: Photoland/Caters
A curăţat de 125 de ori suprafaţa unui teren de fotbal.Foto: Photoland/Caters

Nu lasă în urmă nici un fir de praf! Britanicul Bill Whitwam se mândreşte că deţine cel mai vechi aspirator care este încă în perfectă stare de funcţionare. A fost fabricat în 1929 şi acum merge la fel de bine ca-n prima zi!

Ce înseamnă un lucru bine făcut! Bill Whitwam, din Aylestone, Leicester., a moştenit de la părinţii lui aspiratorul Hoover Senior care încă funcţionează fără cursur, deşi are 85 de ani. Impresionat de “vrednicia” aparatului, britanicul a estimat că acesta a curăţat atât de multe suprafeţe, încât puse cap la cap ar echivala cu de 125 de ori suprafaţa unui mare stadion, cum este Wembley din Londra. În vârstă de 80 de ani, Whitwam povesteşte că nu a avut nevoie niciodată să repare bătrânul aspirator sau să-i înlocuiască vreo piesă, oricât de mică. “E cam greu pentru mine să-l folosesc des, dar mai înainte aspiram cu el de două-trei ori pe săptămână”.

Frigiderul de 58 de ani. Doris Stogdale (89 de ani) din Oxford, Marea Britanie, e fericita posesoare a celui mai vechi frigider în perfectă stare de funcţionare. L-a cumpărat în 1952, din Malaysia, şi, de atunci, nu i s-a stricat niciodată. De 58 de ani, nu a avut nevoie să-i schimbe nici o componentă. Îngheaţă bine, nu i s-au stricat niciodată alimentele pe care le pune la rece. 

Becul de 102 ani. Proprietarul lui actual,  Roger Dyball, de 76 de ani, are un bec fabricat în 1912 care este în perfectă stare de funcţionare. Bărbatul, care locuieşte în Loewnstoff, Suffolk, e convins că acesta va lumina pentru totdeauna. “Locuiesc împreună cu soţia mea, Patricia,  în această casă din 1967.  Becul era deja acolo când ne-am mutat noi”, a povestit Dyball.

Computerul de 38 de ani. Calculatorul Apple-1 din 1976 a fost vândut recent la licitaţie cu suma de 1 milion de dolari în New York. Este unul dintre cele 50 de computere construite manual de Steve Wozniak în garajul surorii lui Steve Jobs, fostul boss al companiei Apple. Deşi este aşa de “bătrân”, calculatorul funcţionează încă perfect. De aceea a fost vândut aşa de scump.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net