Asasinat Rusia: Primele imagini cu uciderea opozantului lui Putin, Boris Nemţov VIDEO

Ultima actualizare:

    Primele imagini cu incidentul denumit asasinat Rusia suprinse de o cameră de supraveghereFoto: arhiva personală
Primele imagini cu incidentul denumit asasinat Rusia suprinse de o cameră de supraveghereFoto: arhiva personală

Uciderea lui Boris Nemţov, care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în centrul Moscovei, a fost surprinsă de o cameră de luat vederi amplasată în zonă de televiziunea TVC pentru înregistrarea vremii, relatează Russia Today, în pagina electronică. Incidentul intitulat asasinat Rusia i-a şocat pe liderii lumii.

Calitatea imaginilor, deşi nu este foarte bună, permite distingerea maşinilor de pe pod şi a figurilor persoanelor care se plimbă de-a lungul acestuia. Potivit înregistrării video, politicianul a fost împuşcat la ora 23.31 (22.31 ora României) de către un bărbat care l-ar fi aşteptat pe scările podului.

Incidentul, denumit asasinat Rusia, s-a produs în momentul în care Nemţov şi femeia care îl însoţea - cel mai probabil modelul ucrainean Anna Duriţkaia - nu mai apar pe înregistrare întrucât sunt acoperiţi de un vehicul care curăţa zăpada şi trecea în acel moment pe pod.

Asasinat Rusia: Presupusul ucigaş a fugit cu o maşină care îl aştepta

Cel care se prepupune că l-a asasinat pe opozantul lui Putin a fugit apoi spre o maşină care staţiona pe pod la câţiva metri depărtare. El a urcat în dreapta şoferului şi vehiculul a plecat. LifeNews a obţinut o înregistrare în care Nemţov şi Duriţkaia apar venind separat la galeriile comerciale GUM în jurul orei 22.00 (21.00 ora României).

Asasinat Rusia: Ce a făcut Nemţov înainte de a fi ucis

Opozantul lui Putin şi femeia cu care se afla înainte de a fi ucis ar fi luat cina la unul dintre restaurantele din galeriile comerciale, apoi au decis să meargă pe jos către apartamentul politicianului, situat în apropiere, drum care trece peste podul Bolşoi Moskvoreţki. În acest moment, anchetatorii analizează cinci posibile motive ale incidentului intitulat asasinat Rusia.

Potrivit lui Vladimir Markin, purtătorul de cuvânt al Comitetului de Anchetă, crima ar putea fi o provocare pentru destabilizarea situaţiei politice din Rusia.

Aceasta ar putea avea legătură şi cu ameninţările primite recent de Nemţov în legătură cu poziţia sa în atacurile de la redacţia săptămânalului Charlie Hebdo din Paris sau cu evenimentele din Ucraina. Afacerile politicianului şi un posibil atac în legătură cu viaţa sa personală sunt, de asemenea, investigate.

Nemţov a fost împuşcat mortal în noaptea de vineri spre sâmbătă pe podul Bolşoi Moskvoreţki, în apropiere de Kremlin. Incidentul denumit asasinat Rusia i-a şocat pe liderii politici din întreaga lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net