Şi-a hăcuit soţia la coafor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Natalie Esack, de 30 de ani, îşi anunţase soţul că îl părăseşte la începutul lunii aprilie. Ivan Esack, de 38 de ani, fost poliţist i-a spus atunci că acesta e “ultimul lucru pe care îl va mai face în viaţa ei”. Aşa a fost.

Ţipetele stridente ale unor femei îngrozite, care au ieşit plângând pe High Street, din orăşelul Ashford, Kent tulbură liniştea dimineţii de luni.

Un bărbat plin de sânge se scurge agale pe trotuar. Două ore mai târziu, poliţiştii din cadrul secţiei din Kent, foştii colegi ai lui Esack îl ridică în cătuşe pe acesta chiar din patul său.

Prima lui întrebare este "Sper că a murit, nu?". Într-adevăr, Natalie Esack nu a mai putut fi salvată, loviturile de cuţit fiindu-i fatale. Cei doi păreau un cuplu liniştit şi în ciuda faptului că vecinii îi mai auzeau discutând pe un ton ridicat, niciodată nu au avut loc altercaţii între ei, a declarat pentru "Daily Mail", vecinul familiei, Charles Goodwin, de 49 de ani.

În 2008, Natalie Esak şi-a deschis coaforul şi a avut un succes nesperat. Cei doi, care erau căsătoriţi încă din 2004, au făcut un credit să îşi cumpere casă.

Cum salariul de poliţist nu era de ajuns, Ivan a ieşit din poliţie în 2010 şi s-a făcut agent de pariuri. În urmă cu o lună, Natalie l-a anunţat că vrea să divorţeze. Ivan nu a putut accepta asta şi înarmat cu un cuţit i-a luat zilele chiar în coafor. "Numai moartea ne va despărţi"... a scrâşnit el în timpul interogatoriului.

Monstrul de la Perla şi-a ucis soţia şi o colegă de-a ei

La începutul lunii martie, Gheorghe Vlădan, angajat al Ministerului de Interne, şi-a executat soţia şi o colegă de-a ei, după ce a scos pistolul şi a tras 11 gloanţe în coaforul Perla, din zona Dorobanţi.

Coafeza Florina Vlădan (46 de ani) şi casiera Mariana Bendre (42 de ani) au murit pe loc, iar alte şase persoane, angajaţi şi clienţi aflaţi în salon, au fost rănite.

Vlădan a fost arestat imediat, iar procurorii l-au trimis în judecată, săptămâna trecută, pentru omor calificat şi deosebit de grav, tentativă la omor calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Criminalul mai are de plătit şi despăgubiri în valoare de 1,7 milioane de euro către familiile victimelor sale sau diverse instituţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net