Îşi vinde testiculele de 63,5 kg cu 70.000 $

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De fiecare dată când ieşea din casă, Wesley Warren Jr., de 49 de ani, lua după el o navetă de sticle goală. Pe ea îşi sprijinea “ouăle” imense, care cântăresc nu mai puţin de 63,5 kilograme.

E o vorbă din bătrâni: bărbaţii adevăraţi au ce le trebuie în pantaloni, dar nici ca americanul care a intrat în Cartea Recordurilor cu "bagajul" lui. După ani buni de calvar, Wesley Warren Jr., din Las Vegas, a scăpat de "bărbăţia" care cântărea cât un bebe hipopotam.

2013: După operaţie, alături de doctorul Joel Gelman

simeon stalpnicul png

La 8 mai, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale în premieră, care a durat 13 ore şi a fost condusă de chirurgul Joel Gelman. El suferea de limfedem testicular din 2008, când şi-a strivit din greşeală testiculele.

După ce a bătut ani de zile pe la uşile tuturor doctorilor, rugăminţile lui au fost în sfârşit ascultate. Operaţia a costat aproximativ 70.000 de dolari, însă echipa de doctori a declarat că "a făcut-o în scopuri ştiinţifice".

Totuşi, Warren vrea să îşi achite datoria. De aceea, şi-a scos la licitaţie "bagajul" de 63,5 de kilograme şi speră ca laboratoarele de cercetare din lume să liciteze suma pe care o datorează spitalului. Întrebat de "The Sun" cum se simte la o lună de la operaţie, Warren a şocat. "Dacă ştiam că o să am un penis de... 2,54 centimetri după operaţie, nu o mai făceam. Cine mai face sex cu mine acum, când am un penis bun doar pentru făcut nevoile?".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net