VIDEO Incredibil! E oarbă, aproape surdă, dar dansează foarte bine la 90 de ani

Ultima actualizare:

În ultimele zile Internetul a fost împânzit de melodiile lui Whitney Houston şi de mesajele pline de regret ale fanilor ei. Mulţi dintre cei care au adorat-o pe cântăreaţă i-au adus omagii sub diverse forme. Jeanne, o femeie de 90 de ani din SUA, s-a alăturat trend-ului.

Femeia a fost filmată în timp ce dansa pe piesa "I Wanna Dance With Somebody", cântată de Whitney Houston. Dacă sunteţi şocaţi de cât de bine se poate mişca o femeie la vârsta ei, înseamnă că vestea că Jeanne este oarbă vă va lăsa muţi de uimire.

"Acest videoclip a fost ideea ei. A vrut să-i aducă un omagie lui Whitney Houston", scrie Adam Forgie, nepotul femeii şi cel care are grijă de ea.

Adam mai spune că bunica lui nu aude prea bine şi că a suferit o operaţie de înlocuire a şoldului, dar nimic n-o opreşte din dansat.

"Dansul e unul dintre puţinele lucruri care o fac fericită", mai spune nepotul bătrânei în descrierea clipului de YouTube.

Jeanne este deja un fenomen în America. Acesta nu este primul ei videoclip. Nepotul femeii a mai postat şi alte materiale în care bunica lui dansa pe piese precum "Party Rock Anthem" a trupei LMFAO, "Moves Like Jagger" interpretată de Maroon 5 şi "Baby" cântată de Justin Bieber. Băieţii de la LMFAO au văzut videoclipul bunicuţei şi chiar au ţinut să o felicite prin intermediul unui material video.

Dacă vă place de Jeanne, îi puteți da ”Like” pe pagina ei de Facebook, My 90-Year-Old Grandma.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net