Un miliardar rus a dat 88 milioane de dolari pe un apartament

Ultima actualizare:

Dimitri Rybolovlev, despre care se spune că ar fi pe locul 93 în Top 100 cei mai bogați oameni din lume, a cumpărat apartamentul în valoare de 88 de milioane de dolari. Aici se va muta fiica lui în vârstă de 22 de ani, Ekaterina Rybolovleva.

Apartamentul a fost vândut de americanul Sandford Weill, fost președinte al grupului bancar Citigroup, informează BBC. Locuința se află la ultimul etaj al unui moment arhitectural al New York-ului, proiectat de arhitectul Robert Stern.

Locuința are un dormitor oval, o bibliotecă, o galerie, o bucătărie și o terasă care se întinde pe 195 de metri pătrați. Printre altele, apartamentul mai are trei dormitoare, fiecare cu propria sa baie, o sufragerie și o cameră de zi.

Se pare că vânzarea apartamentului i-a adus agentului imobiliar un comision de 3,5 milioane de dolari, potrivit publicației The Wall Street Journal.

Miliardarul rus are alte proprietăți mai scumpe. Anul trecut, Rybolovlev a cheltuit aproape 100 de milioane de dolari pe o proprietate din Palm Beach, Florida.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net