Cele mai neaşteptate incidente care pot strica o nuntă

Ultima actualizare:

    Nimeni nu şi-ar dori, la propria căsătorie, astfel de momente de neuitat
Nimeni nu şi-ar dori, la propria căsătorie, astfel de momente de neuitat

Oricât de bine ai planifica o nuntă, tot se poate întâmpla să meargă ceva prost. Dar cu siguranţă la astfel de situaţii nu se putea gândi nimeni!

Cum ar fi ca un invitat să ajungă, de la petrecere, direct pe masa de operaţie din cauza unui joc stupid? Şi totuşi, un cuplu din Rusia a avut parte de un asemenea incident în ziua care trebuia să le rămână în amintire drept cea mai frumoasă a vieţii.

Un nuntaş şi-a scos pistolul, şi l-a pus la tâmplă şi a tras. Cum nu s-a întâmplat nimic, l-a provocat pe alt petrecăreţ să-şi încerce norocul la ruleta rusească. Din păcate, în încărcător mai rămăsese un proiectil de cauciuc. Tras însă direct în tâmplă, a fost suficient să-l trimită la spital, zbătându-se între viaţă şi moarte.

simeon stalpnicul png

Terasa de lemn de deasupra unei părţi a unei mlaştini a fost considerată drept locul ideal pentru ceremonie. Cei doi sud-africani nu s-au gândit însă că greutatea celor 80 de persoane va fi prea mult pentru construcţia cu pricina, astfel că au căzut în apă cu toţii, miri şi nuntaşi laolaltă.

simeon stalpnicul png

Şi la căsătoriile între persoane de acelaşi sex se pot întâmpla incidente nedorite. După opt pahare de bere, una dintre cele două englezoaice care îşi uniseră destinele nu şi-a mai putut controla nervii. Conflictul iscat între ea şi unul dintre angajaţii barului a degenerat, iar la un moment dat şi-a scos bluza, arătându-şi sânii. A ajuns în arestul poliţiei.

simeon stalpnicul png

Un cuplu din Austria a trebuit să-şi amâne nunta cu trei luni din cauză că mireasa a avut chef de glume chiar în faţa ofiţerului stării civile. Tânăra a spus "Nu" în loc de "Da" şi, chiar dacă s-a corectat imediat, funcţionarul a fost de neînduplecat. Potrivit legii, dacă unul dintre miri răspunde negativ la întrebarea-cheie, o nouă ceremonie nu poate avea loc decât peste minimum zece săptămâni.

simeon stalpnicul png

Şi cavalerul de onoare poate crea probleme, mai ales dacă nu este un om de încredere. Cum vărul său tocmai declinase invitaţia, mirele l-a însărcinat cu acest rol pe un amic pe care îl ştia de puţină vreme. Totul a mers ca pe roate, dar numai până la petrecere, când bărbatul a scos un pistol, a tras câteva focuri în aer, l-a bruscat pe DJ şi a plecat luând cu sine un vas de cristal, destul de valoros.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net