Scandal în lumea modei: o minoră, fotografiată lângă o actriţă porno!

Ultima actualizare:

Şedinţa foto a fost realizată pentru Pop Magazine, însă pozele au stârnit atenţia presei mai ales după ce au fost publicate pe blogul personal al stilistului Max Pearmain, unul dintre cei care au colaborat la realizarea imaginilor.

Într-una dintre acestea, Hailey este strangulată de o mână aparţinând unui bărbat. Însă cea mai scandaloasă dintre fotografii este cea înfăţişând-o pe adolescentă alături de o actriţă a filmelor pentru adulţi, pe nume Destiny, aceasta din urmă pozând dezbrăcată.

Tânăra nu este străină de lumea modei, colaborând încă de anul trecut cu designeri celebri: Gucci, Versace, Miu Miu, pozând de asemenea pentru Vogue Italia. Dar nu e străină nici de scandaluri: pe când avea 15 ani, imaginea ei, imprimată pe un tricou, a stârnit de asemenea o controversă.

Părinţii lui Hailey i-au dat în judecată, în august 2011, pe cei care au realizat şi folosit acea poză a fetei, într-o postură cu tentă sexuală. Fotograful a fost acuzat că "a făcut din zona inghinală a modelului punctul central al imaginii", potrivit rechizitoriului.

Imaginea cu pricina a fost realizată la doar o săptămână după ce fata a împlinit 15 ani. Hailey stă pe şaua unei motociclete, cu picioarele desfăcute. Fotograful a acceptat să nu folosească poza fetei, la cererea agenţiei de modele cu care aceasta colabora, însă fotografiile, a afirmat el, i-ar fi fost furate şi imprimate pe tricouri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net