S-a culcat cu peste 1000 de bărbaţi şi nu are de gând să se oprească: «Mi-e foame de sex»

Ultima actualizare:

Femeia spune cu mâna pe inimă că este nimfomană şi că tot apetitul ei pentru sex se datoarează bolii de care suferă. Ea nu regretă nicio partidă de amor din viaţa ei, ba mai mult, ar lua-o de la capăt cu mare plăcere.

 Crystal crede că a devenit nimfomană în urmă cu aproape 40 de ani, când părinţii ei s-au despărţit. "Mă gândesc la sex toată ziua", spune ea pentru Daily Mail.

De la vârsta de 15 ani, când a făcut sex pentru prima dată, viaţa lui Crystal a devenit o continuă vânătoare de bărbaţi. Acum, la 42 de ani, ea îşi petrece zilele prin cafenele şi pub-uri, unde încearcă să agaţe tot felul de bărbaţi pe care să îi aducă apoi în patul ei.

Ea recunoaşte că se culcă cu mai mulţi bărbaţi în aceeaşi zi şi că uneori îşi oferă trupul pentru mai mulţi mai mulţi bărbaţi în acelaşi timp.

Până la vârsta de 17 ani, Crystal făcuse deja sex cu 40 de bărbaţi, dar nu s-a simţit niciodată o femeie uşoară din acest motiv. "Nici nu ştiam că există femei care au mai puţin de 40 de bărbaţi într-o viaţă. Tot ce ştiam e că mă simţeam bine şi nu mă interesa altceva", a mărturisit ea.

 "A început să îmi fie foame de sex. Dacă trec câteva zile în care nu fac nimic devin frustrată, depresivă şi nu am niciun pic de energie. Sunt dependentă se sex, dar nu pot primi ajutor specializat. Sexul este singul lucru care mă face să mă simt bine cu mine. Poate atunci când toţi bărbaţii mă vor refuza mă voi opri. Mulţi cred că sunt o persoană îngrizitoare, dar eu sunt mândră de mine", a completat nimfomana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net