Incredibil! Prinţesa Diana făcută praf de o rudă

Ultima actualizare:

Dincolo de acest potret în culori sumbre, fosta soţie a prinţului Charles şi mamă a prinţilor William şi Harry a rămas una dintre personalităţile cele mai apreciate din lume.

Potrivit unui sondaj recent, Lady Di este celebritatea pe care americanii ar dori cel mai mult s-o reînvie şi filmul despre ultimii ei ani din viaţă a stârnit deja un mare interes în întreaga lume. Lady Pamela Hicks, de 84 de ani, relatează într-un lung interviu acordat revistei "Vanity Fair", ediţia britanică, amintirile pe care i le-a lăsat prinţesa Diana. "Avea o enormă charismă.

Era frumoasă, avea multă empatie cu mulţimile... şi nu a avut niciodată sentimente pentru soţul său şi familia sa. Era chiar invers!", spune ea. "Era într-adevăr răuvoitoare, rea cu soţul ei", explică Lady Pamela Hicks. "L-a distrus complet. Era palid, semăna cu o fantomă. Astăzi este, desigur din nou înfloritor", adaugă aceasta. "A făcut ca lumea să creadă că o aruncăm în groapa cu lei.

E absurd. A fost consiliată de Sue Hessey, doamna de onoare preferată a reginei, dar a ales să nu-i urmeze sfaturile. Nu voia să i se dicteze, orice ar fi fost. Spunea: E plictisitor, Sue. Voia să asculte muzică şi să petreacă, să meargă la concerte", a mai spus verişoara prinţului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net