Povestea INCREDIBILĂ a femeii care a descoperit că s-a măritat cu un VIOLATOR în serie

Ultima actualizare:

    Soţii Martinez în ziua nunţii lor
Soţii Martinez în ziua nunţii lor

O femeie a fost şocată să afle, după şase ani de căsnicie, că se căsătorise cu un violator în serie.

Joy Lynn Martinez l-a întâlnit prima dată pe Robert Bruce, despre care spune că "seamănă cu Ben Affleck", într-un bar din New Mexico, iar după doi ani pasionali şi-au pus pirostriile.

Acum trei ani, bărbatul a fost arestat, iar femeia a fost şocată să afle că partenerul ei dusese o viaţă dublă, iar în decursul a 20 de ani a agresat sexual mai multe femei.

Marţi, bărbatul a fost condamnat la 156 de ani de închisoare, după ce şi-a recunoscut vinovăţia. De asemenea, a fost acuzat şi de violuri în Oklahoma, Colorado şi Texas, iar poliţiştii susţin că a folosit substanţe chimice pentru a săvârşi respectivele agresiuni sexuale.

Soţia lui susţine că nu pricepe cum s-a căsătorit cu o "asemenea persoană" şi afirmă că nu îl recunoaşte, în timp ce unul dintre prietenii apropiaţi ai lui Bruce s-a arătat şocat: "Nu mi-a venit să cred că l-am cunoscut pe acest bărbat atâţia ani şi că a fost capabil de aşa ceva".

Soţia lui a declarat pentru revista Marie Clarie, în februarie, că Bruce "a fost prinţul călare pe un cal alb. Era cu 12 ani mai în vârstă, dar era în formă şi adora să iasă. Era generos, iar eram o mamă singură".

Ea povesteşte că şi-a dat seama că Bruce ar putea fi vinovat de violurile de care a fost acuzat după ce a văzut o serie de titluri în presă şi a observat că soţul ei fusese plecat în localităţile în care s-au comis violurile, exact în perioadele despre care se vorbea în ştiri.

Femeia s-a arătat furioasă şi confuză când a avut convingerea că Bruce este autorul acelor fapte: "Capul meu era plin de furie şi de confuzie, mai ales când îmi aminteam momente din căsnicia noastră. De fiecare dată când făceam sex, închidea ochii. Mă deranja întotdeauna, iar odată l-am întrebat la ce se gândea şi a spus, jucăuş, că nu aş vrea să aflu. Acum chiar mă întreb dacă retrăia lucrurile oribile pe care le-a făcut acelor fete".

Acum, Martinez susţine că îşi petrece timpul alături de cei doi fii ai săi şi, deşi are întâlniri cu alţi bărbaţi, va mai trece o vreme până ce va putea avea încredere în cineva din nou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
bucuresti pexels jpg
Ema Prisca si matei paun intalnire de taina 6 1024x683 jpg
test bete de chibrit jpg
bani lapusculita pensie privata transfer pilonul ii jpeg
dumitru sechelariu jpg
image png
canalul corint jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net