Monstrul din Oslo va fi supus unei noi expertize psihiatrice

Ultima actualizare:

Tribunalul va desemna alţi doi experţi psihiatrici ca să examineze sănătatea mintală a extremistului de dreapta în vârstă de 32 de ani. "Printre altele, ei vor trebui să caute suferinţe fizice sau psihice care să poată explica modul în care funcţionează acuzatul", a scris cotidianul norvegian.

La sfârşitul lunii noiembrie, Breivik a fost declarat iresponsabil din punct de vedere penal. Conform legilor în vigoare, acesta ar urma să fie internat pe viaţă într-o clinică specializată, în locul pedepsei de maximum 21 de ani de închisoare. Acest raport, ulterior aprobat de o comisie medico-legală, a stârnit valuri de nemulţumire în rândul norvegienilor.

Ostil islamului şi multiculturalismului în Europa, Breivik a detonat o bombă în apropiere de sediul Guvernului norvegian, la 22 iulie, atac în urma căruia au murit 8 persoane. În aceeaşi zi, a deschis focul timp de mai mult de o oră asupra a sute de tineri laburişti, reuniţi la o şcoală de vară pe insula Utoya, în apropiere de Oslo, omorând alte 69 de oameni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net