A făcut 8 copii cu răpitorul ei

Ultima actualizare:

    Maribel s-a ales cu  o droaie de copii  cu vârste între  8 luni şi 11 ani
Maribel s-a ales cu o droaie de copii cu vârste între 8 luni şi 11 ani

A trăit un infern de la 14 ani! Maribel Altagracia López Liriano, o femeie din Republica Dominicană, a născut 8 copii cu un bărbat care a ţinut-o sechestrată şi a abuzat-o sexual timp de 12 ani.

Maribel Altagracia López Liriano, astăzi în vârstă de 26 de ani, a reuşit să fugă recent de la răpitorul ei, José Lantigua, de 54 de ani, care o viola cu sălbăticie.

simeon stalpnicul png

După un calvar care a durat peste un deceniu, timp în care a lăsat-o însărcinată de opt ori, femeia a reuşit să înşele vigilenţa cerberului. A fugit când acesta se certa cu o fiică mai mare decât ea, pe care o are dintr-o altă relaţie. Zguduită de plâns, Maribel le-a povestit poliţiştilor chinurile prin care a trecut. "Sunt orfană şi muream de foame la mătuşa mea. Bestia a promis că îmi găseşte o slujbă de menajeră, dar m-a dus într-o casă izolată din zona Pedro Brand".

Din relaţia cu monstrul, ea a născut 8 copii, dintre care trăiesc doar 7, cu vârste între 8 luni şi 11 ani. Lantigua le tăia ombilicul cu foarfeca şi l-a înmormântat în apropierea casei pe cel care a murit. Copiii nu au mers niciodată la şcoală şi nu au băut lapte decât de la sân!

Monstrul Fritzl şi-a abuzat sexual propria fiică

Elizabeth Fritzl din Amstetten, Austria, a fost ţinută captivă în pivniţă de propriul tată, Josef Fritzl, care a abuzat-o sexual timp de 24 de ani. În urma relaţiei incestuoase au rezultat opt copii, dintre care unul a murit.

Când unul dintre ei s-a îmbolnăvit grav, bărbatul l-a dus la spital şi astfel s-au descoperit monstruozităţile din pivniţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net