Manechinul care a scandalizat clienţii unui magazin

Ultima actualizare:

    Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail

Modul nonconformist prin care un magazin din Norwich a ales să-şi facă reclamă nu a fost pe placul tuturor.

Proprietarul şi-a atins ţinta, făcându-i pe mulţi trecători să se oprească în dreptul vitrinei. Unii s-au amuzat, alţii chiar au intrat să vadă marfa. Însă au existat şi unii pe care i-a deranjat modul în care patronul a ales să anunţe sezonul de reduceri. În spatele geamului, Philip Browne a instalat un manechin reprezentând un beţiv care scria pe zid, cu propria urină, cuvântul "sale".

Potrivit lui Browne, la poliţie a fost depusă o plângere, iar autorităţile i-au cerut să înlăture reclama care i-a scandalizat pe unii dintre trecători. "A stat acolo 10-12 zile. Cam toţi care au trecut pe lângă magazin începeau să râdă văzându-l: părinţi cu copii, ba chiar şi femei de peste 70 de ani. Într-o galerie nu ar fi ceva ofensator, dar poţi fi pedepsit dacă îl expui într-un loc public", a spus el.

"Principalul scop era să fac oamenii să se oprească, să nu mai gândească în clişee. Magazinul este cunoscut pentru aşa ceva de ani de zile. Este ca şi cum aş avea în vitrină o operă de artă. Vom scoate manechinul şi ne cerem scuze celor pe care i-am supărat, nu am vrut să ofensăm pe nimeni. Cred că oamenii iau uneori viaţa prea în serios", a continuat Browne.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei a confirmat pentru Daily Mail că au fost depuse plângeri referitoare la instalaţia din vitrină, iar autorităţile vor monitoriza situaţia. Proprietarul magazinului a găsit un mod original de a-şi exprima opinia: a rearanjat decorul, punându-l pe manechin să şteargă cuvântul "sale" de pe zid, şi a postat fotografia pe un site de socializare, cu explicaţia: "Să-i fie ruşine!"

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net