Kim Jong-il a fost înmormântat. Kim Jong-Un este oficial noul lider

Ultima actualizare:

Potrivit BBC, care citează agenţia de ştiri ruse Itar-Tass, singura agenţie cu birou în Coreea de Nord, funeraliile ar fi început miercuri, la ora locală 11:30, cu un ultim omagiu adus lui Kim Jong-il, aşezat într-un sicriu de sticlă în Palatul Memorial Kumsusa. Diplomaţii străini, care au fost invitaţi să participe la eveniment, au fost direcţionaţi mai întâi spre un stadion de unde au fost preluaţi şi duşi spre Mausoleul Kumsusan, unde liderul nord-coreean a fost aşezat în urmă cu 11 zile.

Dacă funeraliile urmează tiparul celor din 1994, când a fost înmormântat liderul Kim Il-sung, atunci o coloană funerară de automobile, cu sicriul lui Kim Jong-il în frunte, înconjoară piaţa centrală din Phenian de două ori, însoţit de parade militare şi sute de mii de nord-coreeni obligaţi să plângă .

În acest timp, televiziunile locale difuzează emisiuni despre fostul lider nord-coreean, dar şi cu fiul său, Kim Jong-un, desemnat succesorul său. Ziarele comuniste scriu că Jong-Un este acum "liderul înţelept al partidului, statului, armatei şi oamenilor".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net