Teroare! «Rambo» a început vânătoarea de poliţişti

Ultima actualizare:

    Justin Bourque
Justin Bourque

Groază în oraşul Moncton, provincia New Brunswick din estul Canadei! Un tânăr deghizat în Rambo a împuşcat miercuri seara trei poliţişti şi a rănit alţi doi.

Ora 19.45. "Baricadaţi-vă în case! Dacă nu puteţi ajunge acasă, căutaţi un prieten sau o familie unde să rămâneţi până veţi fi anunţaţi că puteţi ieşi!" Aşa au fost avertizaţi cei 70 de mii de locuitori ai oraşului Moncton, după ce Justin Bourque, în vârstă de 24 de ani, a făcut baie de sânge.

19.50. Străzile devin pustii, nimeni nu mai are curajul să iasă afară, de teamă să nu fie împuşcat de nebunul care se crede Rambo. Îmbrăcat în costum de camuflaj, înarmat cu două puşti, arc cu săgeţi şi cuţite, Bourque poate ucide oricând pe oricine. "Nu încercaţi să ne păcăliţi, ştim că va veni ce e mai rău/ Cred că va veni domnia mea", a scris ucigaşul pe Internet, unde îşi arată deschis obsesia pentru arme şi vânătoarea de poliţişti.

Poliţiştii, executaţi cu sânge rece în maşina lor

simeon stalpnicul png

Schimbul de focuri dintre Justin Bourque şi poliţişti a început în jurul orei 19.30, după ce oamenii legii au fost informaţi că un bărbat înarmat a fost văzut în nordul oraşului. Agenţii din poliţia regală canadiană l-au încolţit, însă criminalul a reuşit să fugă în pădurea din zona Pinehurst, după ce a omorât trei oameni şi a rănit alţi doi. Militari şi echipaje SWAT s-au alăturat poliţiei pentru a-l captura.

"Am lucrat cu el la Walmart, părea un om liniştit. Însă avea o problemă cu părinţii, cu şefii, cu poliţia...", a spus Caitlin Isaac, coleg cu ucigaşul.

UPDATE Bărbatul suspectat că a ucis miercuri, pe stradă, trei jandarmi şi că a rănit alţi doi a fost arestat joi seara la Moncton, în estul Canadei, au anunţat presa locală.

O locuitoare, Michelle Thibodeau, a declarat pentru cel mai important post privat de televiziune canadian, CTV, că a văzut echipe din cadrul poliţiei de elită canadiene arestându-l pe suspect în spatele casei ei. "Sunt terminat", ar spus bărbatul în vârstă de 24 de ani predându-se, potrivit lui Thibodeau.

- Septembrie 2013. Alois Huber, un austriac de 55 de ani, a ucis trei agenţi de poliţie în apropiere de Sankt Pölten.- Februarie 2013. Christopher Jordan Dorner, de 33 de ani, a ucis trei poliţişti şi a rănit grav alţi doi în Corona, California, SUA- decembrie 2009. "Măcelarul de poliţişti", Maurice Clemmons, 37 de ani, a ucis patru oameni ai legii în Lakewood (SUA).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net