«Auzeam cum doctorii voiau să-mi ia organele!»

Ultima actualizare:

    Bărbatul, după ce  şi-a revenit în  mod miraculos
Bărbatul, după ce şi-a revenit în mod miraculos

Medicii credeau că nu mai are nici o şansă să trăiască! Jimi Fritze, de 43 de ani, managerul unui supermarket din Örebro, Suedia, a povestit că auzea, neputincios, că doctorii voiau să-i preleveze organele.

Suedezul Jimi Fritze a luat recent hotărârea să dea în judecată Spitalul Sah­­l­­grenska din Göteborg, unde medicii se pregăteau să-i preleveze organele în timp ce el era încă viu. Dacă nu s-ar fi trezit, în mod miraculos, la timp, l-ar fi omorât ei, luându-i ficatul şi rinichii. Bărbatul, care rămăsese complet paralizat în urma unei congestii cerebrale, îi auzea pe doctori spunând că nu îşi va mai reveni. Încercau să-i convingă pe prietena şi pe rudele sale să accepte prelevarea organelor.

Jimi Fritze rămăsese complet paralizat în urma unui atac cerebral

simeon stalpnicul png

Se uitau pe radiografia cerebrală şi spuneau că totul s-a sfârşit. "Îi auzeam zicând că nu mai e nici o speranţă. Nu puteam să fac nimic. Puteam doar să văd şi să aud", a povestit Fritze.

Bărbatul spune că auzea cum plângea iubita şi era îngrozit că va rămâne fără organe. Dar nu putea face nici măcar un semn ca să arate că nu-şi pierduse conştienţa. Înainte ca medicii să-l declare oficial în moarte cerebrală, Fritze a reuşit să dea semne de viaţă care au fost sesizate de un doctor mai experimentat.

"Mă gândesc cu groază că urma să fiu incinerat. Ce s-ar fi întâmplat dacă puteam încă să văd focul şi să simt cum sunt ars de viu?!", se întreabă bărbatul, care vrea acum despăgubiri pentru calvarul prin care a trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net