George Clooney se desparte de Stacy Keibler

Ultima actualizare:

Gurile rele susţin că relaţiile dintre cei doi se răciseră cu mult timp înainte de Gala Oscarurilor din acest an, unde au pozat într-un cuplu mai mult decât fericit. La cei 51 de ani ai săi, George este în continuare în topul celor mai râvniţi actori din lume. Pe de altă parte, fotomodelul şi luptătoarea în ring Stacy Keibler, de 33 de ani, are gânduri serioase de măritiş.

Ghinionul face să nu-l fi găsit încă pe „Domnul Perfect". Pentru că George nu are de gând nici în ruptul capului să îşi pună pirostriile. Conform „US Weekly", actorul ar fi lansat deja zvonul despărţirii într-un anturaj restrâns. Motivele însă sunt şocante.

Stacy ar fi cea care îşi doreşte cu ardoare despărţirea: „Nu or să mai fie mult timp împreună. Ea e tânără şi îşi doreşte să meargă prin cluburi, să se distreze călkătorind, iar George nu mai are de mult timp poftă", a declarat o sursă pentru revista citată.

Mai mult decât atât: prietenii fac deja pariuri că George va veni cu altă parteneră decât Stacy la nunta prietenilor lui Brad Pitt şi Angelina Jolie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net