Preşedintele Franţei şi-a lăsat amanta însărcinată?

Ultima actualizare:
Relaţie de 13 ani cu Valérie Trierweiler (Fotografii: guliver/splashnews/afp/reuters)
Relaţie de 13 ani cu Valérie Trierweiler (Fotografii: guliver/splashnews/afp/reuters)

Scandalul continuă în Franţa! După ce s-a aflat că preşedintele François Hollande are o relaţie secretă cu actriţa Julie Gayet, ieri, au apărut deja zvonuri că aceasta ar fi deja însărcinată în patru luni.

În vârstă de 41 de ani, Julie Gayet urmează să aducă pe lume copilul lui François Hollande (59 de ani) în luna iunie, potrivit dezvăluirilor incendiare făcute de bloggerul Le Reel, un fost jurnalist care a lucrat pentru prestigiosul canal de televiziune M6. Apariţia acestui zvon a inflamat şi mai mult scandalul declanşat de dezvăluirile făcute recent de revista "Closer".

Publicaţia  e proprietatea Grupului Mondadori, care aparţine fostului premier italian Silvio Berlusconi. Întâlnirea pe care Hollande a avut-o marţi cu presa nu a potolit deloc spiritele, fiindcă şeful statului a refuzat să spună dacă jurnalista Valérie Trierweiler mai este sau nu Prima Doamnă a Franţei.

Este foarte posibil ca reţinerea sa să ţină de faptul că partenera sa oficială se află internată în spital, în stare de "şoc extrem", după ce a aflat că a înşelat-o cu o altă femeie. Pe de altă parte, Valérie nu mai este dorită de francezi la Palatul Elysée, deoarece rolul său de Primă Doamnă îi costă pe contribuabili 85.000 de euro (peste 384.000 lei) pe lună.

Cu aceşti bani din bugetul de stat ea îşi plăteşte angajaţii din cadrul biroului de presă prezidenţial. Preşedintele a recunoscut că are probleme personale şi s-a declarat "extrem de indignat" de faptul că relaţia sa cu actriţa a fost făcută publică. Gayet a anunţat ieri că nu va depune plângere împotriva revistei "Closer".

Directoarea publicaţiei, Laurence Pieau, a declarat că nu se teme nici de reacţia lui François Hollande faţă de dezvăluirile făcute de revista sa: "Are dreptul la protejarea vieţii private, dar este un preşedinte în exerciţiu, ceea ce îi limitează drepturile. Toate informaţiile despre faptele din viaţa sa privată care au o influenţă asupra sferei publice pot fi de interes legitim".

Oficial, François Hollande se iubeşte, din 2010, cu jurnalista Valérie Trierweiler (48 de ani). Între 1977-2007, el a avut o relaţie cu Ségolène Royal (60 de ani), fostă candidată la alegerile prezidenţiale din 2007. Hollande şi Royal au împreună patru copii: Thomas (29 de ani), Clémence (27 de ani), Julien (26 de ani) şi Flora (21 de ani). Hollande a avut o relaţie în ascuns cu Trierweiler din 2000, dar a oficializat-o abia după ce s-a despărţit de Ségolène.


    Relaţie de 13 ani cu Valérie Trierweiler (Fotografii: guliver/splashnews/afp/reuters)
Relaţie de 13 ani cu Valérie Trierweiler (Fotografii: guliver/splashnews/afp/reuters)

Julie Gayet s-a căsătorit în 2003 cu cineastul Santiago Amigorena. Ei au împreună doi copii, Ezéchiel şi Tadéo, în vârstă de 12, respectiv, 13 ani. Gayet şi Amigorena au divorţat în anul 2006. Actriţa locuieşte în Paris împreună cu cei doi copii. Deşi a jucat în filme în care s-a dezbrăcat în pielea goală, în viaţa particulară, Julie e genul de artistă retrasă, care evită presa, despre care nu se ştie să mai fi avut relaţii cu alţi bărbaţi până la idila cu preşedintele Hollande.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net