FOTO / VIDEO: Şi-a omorât mama şi i-a ars cadavrul! Acum îşi va petrece viaţa după gratii

Ultima actualizare:

Daniel Bartlam, care avea la momentul comiterii crimei doar 14 ani, i-a mințit inițial pe polițiști, spunându-le că mama lui a căzut victimă unui hoț care a pătruns în casa lor din Redhill, Nottingham. Dar după ce anchetatorii au interogat martorii, s-a dovedit că băiatul mințea. Așa că acesta și-a schimbat povestea și a recunoscut că, în urma unei certe, și-a pierdut orice fărâmă de control și și-a omorât mama, scrie cotidianul britanic The Guardian.

Polițiștii au recuperat din calculatorul băiatului o povestire în care personajul principal, numit tot Daniel Bartlam, își omoară mama în aceeași manieră. În timpul audierilor, băiatul le-a spus anchetatorilor că a fost inspirat de un episod din serialul "Coronation Street", în care unul dintre personaje, John Stape, omoară o femeie cu ajutorul unui ciocan.

image

Băiatul și-a lovit de șapte ori mama cu un ciocan pentru dulgherie, iar apoi a turnat benzina în dormitorul ei și a dat foc unor ziare. Casa a fost mistuită de flăcări, iar corpul femeii n-a putut fi identificat decât cu ajutorul fișei sale dentare.

Inspectorul-șef Kate Meynall, cea care a condus întreaga investigație, spune că nu s-a confruntat niciodată cu un caz atât de teribil. "E tulburător că un băiat de 14 ani a putut să facă așa ceva", a spus ea. "Știm că Daniel a plănuit mai mult timp să-și omoare mama, iar apoi, peste noapte, și-a dus planul la bun sfârșit", a mai spus Meynall.

În timpul procesului, băiatul a încercat să-i facă pe jurați să creadă că mama lui era o femeie rea. Martorii însă au declarat că Jacquline era o mamă iubitoare, cu un suflet mare, care trăia doar pentru copii ei. Părinții femeii omorâte nu pot înțelege de ce nepotul lor a făcut așa ceva.

Ieri, judecătorul Julian Flaux l-a condamnat pe Daniel la închisoare pe viață. Magistratul a calificat crima băiatului ca fiind "grotească și insensibilă" și a spus că Daniel a vrut să scape basma curată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net