Confesiunile unei gospodine care lucrează la linia fierbinte

Ultima actualizare:

Britanica Maureen Gardner este colaboratoare la o linie erotică. Ea a acceptat să vorbească pentru tabloidul britanic „The Sun" despre viaţa ei. Femeia a spus că a ajuns să lucreze la linia erotică din întâmplare, după ce văzuse un anunţ de angajare pentru persoanele care citesc în cărţi.

Deoarece se pricepea la ghicit, a aplicat pentru un job, dar, cum nu mai erau locuri disponibile, firma i-a propus să devină operator la linia erotică. Maureen a acceptat provocarea şi a ales să folosească pesudonimul de „Sexy Scarlett" şi să se prezinte ca fiind o tânără brunetă şi focoasă, cu picioare lungi, care poartă constum de piele şi are şi un bici, pentru diferite fantezii.

Nu aveam nimic de pierdut, lucram de acasă şi îmi puteam alege orele la care să fiu sunată. Sunt o actriţă foarte bună, ştiu să scot tot felul de sunete, pentru ca experienţa să fie cât mai realistă. Deseori, imit sunetul unui bici trăgând de elasticul de la ciorapi", se confesează Maureen.

În realitate, britanica este mică de înălţime şi mai plinuţă, iar garderoba ei este formată în mare parte din haine sport, precum treningurile. Cu toate că stârneşte imaginaţia bărbaţilor datorită descrierii ei din anunţ, Maureen Gardner  face alte treburi casnice, precum gătitul sau călcatul în timp ce vorbeşte la telefon cu bărbaţii şi aceştia cred că ea este dezbrăcată şi că se excită.

Află aici cât câştigă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
padure jpg
regina elisabeta si jackie kennedy captura video jpg
eremia teofil grigorescu adevarul ro jpg
bauturi pexels jpg
pisica disparuta png
incendiu bucuresti facebook jpeg
ceai somn jpg
statui parcul carol colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net