Vrrrum! Am cel mai rapid WC din lume

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cel mai rapid WC din lume, care poate goni cu 88 de kilometri pe oră, este ultima ispravă a instalatorului britanic Colin Furze, cunoscut cititorilor Click! îndeosebi pentru o altă invenţie a sa: căruciorul pentru copii care merge cu 50 km/h.

Colin Furze, de 33 de ani, a muncit patru săptămâni să creeze maşinăria acţionată de un motor de 140 de centimetri cubi. WC-ul e înzestrat cu un buton pe manetele de conducere, cu ajutorul căruia se poate trage apa în mişcare.

2010- A stabilit un record mondial la bordul căruciorului pentru presoane cu handicap rulând cu 113 km/h

simeon stalpnicul png

Toaleta britanicului o întrece pe cea inventată la Milano, Italia, în martie 2011, care atingea viteza maximă de 68 km/oră. Furze este cunoscut în Marea Britanie drept inventatorul trăznit după ce în martie 2010 s-a lansat în trafic la ghidonul unui moped care scuipa flăcări pe o distanţă de cinci metri. A fost amendat pentru asta, dar nu s-a oprit aici.

2012- A inventat cel mai rapid cărucior pentru copii, care merge cu 50 km/h

simeon stalpnicul png

În octombrie 2010, inventat scaunul cu rotile, pentru persoane cu handicap, care merge cu 113 km/h şi care a intrat în Cartea Recordurilor. În 2011, a inventat motocicleta pentru 25 de persoane care circulă cu 115 km/h, această ultimă ghiduşie aducându-i un titlu Guinness. Anul trecut, a primit o nouă poreclă: „Tatăl vitezoman" după ce a inventat căruciorul care merge cu 50/h.

2010- A fost amendat pentru că a plecat la servici cu mopedul care scuipă 5 metri de flăcări

simeon stalpnicul png

2011- A intrat în Cartea Recordurilor cu motocicleta pentru 25 de persoane care merge cu 115 km/h

simeon stalpnicul png

Cel mai cunoscut instalator britanic

Colin Furze de 33 de ani este instalator, cascador şi realizator de documentare. Locuieşte în orăşelul britanic Stamford şi are la activ patru recorduri mondiale: cel mai mare foc de tabără controlat, cea mai lungă motocicletă, cel mai rapid scaun pentru persoane cu handicap şi cel mai rapid cărucior pentru copii. Recent şi-a sigurat cel de al cincilea titlu cu WC-ul demn de Formula 1. Furze este căsătorit şi are un copil, care l-a inspirat să creeze căruciorul care merge cu 50 de km/h, pentru că îi plăcea viteza.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net