Arestaţi după ce au salvat o fetiţă de 5 ani dintr-o maşină furată şi abandonată: «Am fost închişi fiindcă am făcut un bine»

Ultima actualizare:

Când autorităşile au ajuns la faţa locului şi-au dat seama că maşina, în care băieţii au găsit-o pe micuţă, nu era numai abandonată, ci şi furată. Astfel, Tyler Thompson şi Connor Roderick au fost luaţi pe sus şi duşi la secţia de poliţie, unde au fost ţinuţi în arest patru ore, li s-au luat amprentele, hainele şi li s-a făcut şi testul ADN.

Cei doi tineri în vârstă de 16, respectiv 18 ani, intenţionează să facă o plângere autorităţilor pentru tratamentul suferit.

Potrivit publicaţiei The Northern Echo, Tyler şi Connor erau în drum spre un magazin pentru a cumpăra lapte când au văzut maşina, o Skoda Fabia, de culoare roşie, lăsată de izbelişte şi cu motorul pornit.

Tinerii au recunoscut autoturismul, care îi fusese sustras prorietarului. Connor a fugit să-l anunţe pe acesta că i-a găsit maşina, iar Tyler a rămas să o păzească. Băiatul a descoperit că pe bancheta din spate dormea o fetiţă de cinci ani.

Poliţia, care a ajuns imediat la faţa locului, nu a crezut povestea spusă de cei doi tineri şi i-a dus la secţie unde au fost trataţi precum "doi criminali". Băieţii au fost eliberaţi după patru ore, însă hainele şi le-au putut recupera abia ieri.

"Nu ne vine să credem ce s-a întâmplat. Nu am făcut absolut nimic rău. Noi am făcut un lucru bun şi poliţia ne-a luat", a spus Tyler.

"Dacă am fi plecat de lângă maşină, nu aş fi putut să mă iert niciodată dacă i s-ar fi întâmplat ceva rău fetiţei", a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net