"Cu Click! am câştigat de 10 ori salariul meu"

Ultima actualizare:

    Lozul norocos i-a adus Danielei Grigore, o cititoare fidelă din Târgovişte, 5.000 de leiFoto: Florin Şuler
Lozul norocos i-a adus Danielei Grigore, o cititoare fidelă din Târgovişte, 5.000 de leiFoto: Florin Şuler

Click!MANIA i-a făcut cea mai mare bucurie. Daniela Grigore (52 de ani), din Târgovişte, ne-a vizitat la redacţie cu un loz de 5.000 de lei în mână. “Cu Click! am câştigat de 10 ori salariul meu”, ne-a spus entuziasmată femeia.

Încă un loz de 5.000 de lei a ajuns la unul dintre cititorii noştri dragi. Daniela Grigore, din Târgovişte, nu ratează nici un număr din ziarul Click! Drept dovadă, e la al treilea premiu câştigat cu Click!MANIA. “Sunt norocoasă de fel. În urmă cu doi ani am câştigat 500 de lei, iar anul trecut un dvd. Anul acesta a fost cel mai norocos, iar lozul de 5.000 de lei m-a scos din sărăcie. Când am văzut că am trei simboluri identice mi-au căzut ochelarii”, ne-a spus fericită femeia, care lucrează ca vânzătoare. Banii au picat cum nu se putea mai bine, mai ales că Daniela e pe cale să devină bunică. “Am deja un nepoţel, iar cel de-al doilea e pe drum. Nora mea trebuie să nască şi chiar avea nevoie de bani pentru cezariană. O să-mi ajut şi băiatul cu bani, pentru că vrea să-şi ia o drujbă mai bună. Când l-am sunat şi le-am dat vestea cea bună, mi-au spus «Mamă, tu eşti salvarea noastră!»”, ne-a declarat câştigătoarea. Femeia lucrează ca vânzătoare cu jumătate de normă şi câştigă doar 500 de lei. Din banii câştigaţi, cititoarea vrea să-şi ajute familia şi să-şi cumpere şi ea o ladă frigorifică. “Click!MANIA mi-a dat într-o zi salariul meu pe zece luni. După ce plăteam facturile, nu mai rămâneam cu nimic. Acum pot să-mi iau şi eu congelatorul mult visat”, a conchis norocoasa. Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu două super-maşini, o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, cuptoare cu microunde, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. În plus mai puteţi câştiga cu lozurile cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00.  Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net