Cele mai bune motociclete pentru începători

Ultima actualizare:

Conform codului rutier în vigoare cele mai bune motociclete pentru începători nu trebuie să aibe o capacitate cilindrică mai mare de depăşească 125 centimetri cubi sau o putere de 15Kw adică maximum 20 de cai putere.

Una din cele mai bune motociclete pentru începători care respectă legislaţia în vigioare este Honda CBR cu capaciitatea cinlindrică prevăzută în legislaţie de 125 de centrimetri cubi. Este prezentă pe toate continentele şi în toate ţările lumii fiind o motocicletă aproape plictisitoare în ceea ce priveşte respectarea standardelor de circulaţie rutieră.

Cele mai bune motociclete pentru începători – Yamaha YZF-R125

O altă motoclicletă potrivită care se încadrează printre cele mai bune motociclete pentru începători este Yamaha YZF-R125. Arată de parcă ar fi cea mai mare dintre motocicletele de clasa ei. Are cadru ajustabil de oţel şi o viteză maximă de 130 de kilometri pe oră ceea ce e mai mult decât suficient pentru un începător.

Cele mai bune motociclete pentru începători – Honda NSR 125

Ar mai fi de remarcat printe cele mai bune motociclete pentru începători Honda NSR 125. O motocicletă extrem de fiabilă dacă ai grijă la nivelul de ulei. Este o adevărată devoratoare de ulei aşa că nivelul acestuia trebuie verificat destul de des. Este rapidă ca o zvârlugă şi atât de fiabilă încât nevelul uleiului trebuie să fie singura ta grijă.

Cele mai bune motociclete pentru începători – Honda Varadero XL 125

Ultima dar nu şi cea din urmă este Honda Varadero XL 125. O motocicletă demnă de surioara mai mare de 1000 de centimetri cubi.  Prin proporţiile perfect şi comfortul oferit la drum lung este motocicleta ideală pentru cei care fac călătorii dese şi lungi iar bugetul nu le permite un consum mare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net