Unu’-ncarcă, doi descarcă, nămeţii nu scad niciodată

Ultima actualizare:

    Duminică la prânz, utilajele  descărcau mormanele de zăpadă  pe platoul imens din Piaţa Victoriei (Fotografii Blitz)
Duminică la prânz, utilajele descărcau mormanele de zăpadă pe platoul imens din Piaţa Victoriei (Fotografii Blitz)

Ca la noi, la nimeni! La sfârşitul săptămânii trecute, în faţa Guvernului s-au petrecut scene demne de cascadorii râsului. Pe imensul platou din faţa instituţiei s-au format munţi de zăpadă, şi-n timp ce basculantele încărcau de zor nămeţii, din urmă veneau alte camioane care răsturnau zăpada la loc.

Dacă nu stiţi ce să faceţi cu zăpada de pe strada voastră, aduceţi-o la Guvern, în Piaţa Victoriei! E loc pentru toată lumea, iar muncitorii lucrează la "foc automat"...inutil, am zice noi. În timp ce unii încărcau munţii de zăpadă, alţii îi răsturnau fix în acelaşi loc.

Scenele s-au petrecut duminica trecută şi au fost surprinse de fotoreporterii Click! Camioanele de la Romprest "rupeau" din mormanele de zăpadă pentru a curăţa locul, însă la scurt timp alte vole, camioane şi tractoare aduceau zăpada din Bucureşti şi o aruncau unde ceilalţi tocmai curăţaseră.

Astfel, instituţia în care îşi duc veacul demnitarii ţării s-a transformat rapid într-un adevărat depozit de zăpadă. Problema e că a început să apară soarele, iar dacă muncitorii nu ajung la un consens, vor fi mari problemeCamioanele de la Romprest încărcau zăpada din faţa Guvernului

Camioanele de la Romprest încărcau zăpada din faţa Guvernului

simeon stalpnicul png

La câteva minute, alte utilaje răsturnau alţi nămeţi în locurile deja curăţate

simeon stalpnicul png

. Nu de alta, dar n-am vrea ca Guvernul să fie inundat. Se pare că există totuşi şi o explicaţie. "Firma care se ocupă de deszăpezirea sectorului aduce zăpada strânsă de pe străzile din centrul Capitalei în Piaţa Victoriei, profitând de terenul imens liber din zonă. De acolo, nămeţiii sunt căraţi la periferie, unde sunt terenurile alese de firmă împreună cu primăria pentru a depozita zăpada până se topeşte", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 1, Alexandru Ichim.

ianuarie- Utilajele au aruncat zăpada de pe un sens pe altul, pe A2

În urma ninsorii de la sfârşitul lunii ianuarie, autostrada Soarelui (A2), care leagă Bucureştiul de Constanţa, a fost deschisă integral traficului abia după 8 zile. Şi la cum s-a deszăpezit aici, nici nu e de mirare. Un şofer a trimis un filmuleţ, în care se observă cum un utilaj care deszăpezeşte un sens de mers spulberă zăpada pe celălalt, în loc să o arunce în afara părţii carosabile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
primar voineasa olt jpg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
bucuresti pexels jpg
Ema Prisca si matei paun intalnire de taina 6 1024x683 jpg
test bete de chibrit jpg
bani lapusculita pensie privata transfer pilonul ii jpeg
dumitru sechelariu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net