Hai la Water Park să uiţi de caniculă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Răsuflarea vi se taie, nu mai aveţi aer şi pământul se învârteşte cu voi din cauza căldurii? Click! vă oferă un loc în care să uitaţi de temperaturile ridicate şi să daţi cu tifla caniculei!

Water Park Otopeni este, în aceste zile de vară, cubul de gheaţă de pe „aragazul încins" în care a fost transformat cel mai mare oraş al ţării de razele puternice ale soarelui.

simeon stalpnicul png

Prinde un colac şi lasă-te în voia „Râului leneş”

simeon stalpnicul png

6 tobogane îi aşteaptă pe cei dornici de aventură

simeon stalpnicul png

Complexul cu bazine pentru copii şi adulţi se află la 6 km de Bucureşti

simeon stalpnicul png

Complexul este deschis de la orele 09.00 la orele 20.00 şi vă oferă tot ce puteţi visa pentru petrecerea unei zile perfecte departe de tumultul oraşului şi feriţi de căldură. În fiecare zi, 10 cititori ai Click! pot intra în această adevărată oază de răcoare cu un simplu sms. Ce înseamnă Water Park? Tobogane, un râu leneş, terenuri de sport, restaurant, o sală de jocuri, baruri, iar preţurile sunt accesibile: 5 lei, o bere sau un Pepsi, iar un meniu compus din o friptură cu garnitură, salată şi o chiflă costă doar 17 lei.

simeon stalpnicul png

Şezlongul nu se plăteşte! Dorina Cernea, una dintre câştigătoarele Click!, cel mai citit ziar din România, dezvăluie că a meritat din primul şi până în ultimul minut. „Am stat şase ore şi nu aş mai fi plecat. Mulţumesc, Click! că m-ai scăpat fie şi pentru câteva ore de caniculă! O să mai cumpăr ziarul poate-poate îmi mai surâde norocul, fiindcă vara este lungă", ne-a declarat Dorina. Dacă nu prindeţi invitaţiile noastre, intrarea costă 30 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru copii, de luni până vineri şi 50 de lei pentru adulţi şi 30 de lei pentru copii, sâmbăta şi duminica.

Copiii pot avea amintiri de neuitat de la Water Park: poze cu frumoasa mascotă a complexului, Rino, un delfin de aproape doi metri înălţime.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net