Un tânăr, învinețit de controlorii RATB. Răspunsul halucinant al poliției când a sunat la 112

Ultima actualizare:

    Un tânăr bucureștean îi acuză pe controlorii RATB că l-au lovit Foto: arhivă personală
Un tânăr bucureștean îi acuză pe controlorii RATB că l-au lovit Foto: arhivă personală

"Războaiele" din plină stradă sau din mijloacele de transport în comun sunt la ordinea zilei. Pe de o parte se află călătorii fără bilet, iar pe de alta sunt controlorii RATB. Fiecare dintre cele două părți ține de partea sa de dreptate și de multe ori, o discuție care ar trebui să se desfășoare în limitele bunul simț ajunge chiar la bruscări și loviri.

Acesta este și cazul unui tânăr bucureștean care a avut parte de o experiență neplăcută zilele trecute, în timp ce se afla într-un autobuz. Deși recunoaște că nu își validase călătoria, dar spune că era pe cale să o facă, acesta a fost prins de controlori și i s-a cerut să se legitimeze, dar a refuzat și a propus să coboarea și să cheme un echipaj de poliție.

Bărbatul a povestit întreaga întâmplare pe Facebook: "La prima stație, văzând controlorii RATB mi-am adus aminte că nu compostasem cardul, m-am dus grăbit să-mi validez călătoria, dar eu și alte câteva persoane nu am apucat să o facem deoarece au blocat aparatele, deși autobuzul nu plecase din stație. Au cerut să mă legitimez, dar știind că nu au dreptate în totalitate le-am spus să coborâm și să chemăm un echipaj de politie.. m-au forțat să rămân în autobuz.. la a 3-a stație am reușit să cobor deși eram încolțit, iar unul din ei m-a bruscat destul de violent, m-a îmbrâncit, m-a strâns atât de tare de braț încât m-am învinețit.. Oare așa trebuie să se poarte un controlor? Are aceste drepturi? Nu cred.."

După ce a coborât, tânărul a sunat la 112, dar răspunsul polițiștilor l-a uimit. I s-a spus că trebuie să meargă la secție dacă nu are răni care să necesite îngrijiri medicale: "Deși le explicam că ei (controlorii n.r ) continuau cu amenințări, mi-au spus că nu au ce face.. OAMENI BUNI.. POLIȚIA ROMÂNĂ - SIGURANȚĂ ȘI ÎNCREDERE?! Practic eu trebuia să stau să mă termine ăia de bătut și apoi sa merg la secție, nu?"

Bucureșteanului i s-au întâmplat toate acestea în zona cartierului Militari, iar ca efect al celor întâmplate, a decis să înainteze o plângere împăotriva RATB-ului și a controlorilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net