Un grup de tineri s-a strâns la metrou ca să-l strige pe Cristi

Ultima actualizare:

”Cristi, bă, Cristi!”. Asta s-a auzit, sâmbătă (30 ianuarie), începând cu ora 16.00 la stația de metrou Piața Unirii 1 din Capitală.

Chiar dacă la eveniment se anunțase că participă 8.600 de români, acesta a fost anulat de organizatori cu câteva ore înainte de întâlnirea stabilită. Chiar și așa, 15 tineri tot au venit. L-au strigat pe Cristi din toți rărunchii, în speranța că omul își va face apariția.

”Îl căutăm pe Cristi, d-aia am venit”, ne-a spus Adrian. „Ca să ne distrăm”, au motivat alții. Maria are 67 de ani și a venit cu Mihnea, nepotul ei de 10 ani. ”A fost o glumă. Copilul a ținut morțiș să fie aici și să-l strige pe Cristi”, ne-a explicat femeia râzând.

O țara întreagă îl strigă pe Cristi de câteva zile, bărbatul care a creat isterie pe Youtube. Acolo a fost postat un filmuleț realizat acum doi ani în care apare un bărbat cherchelit. Stă rezemat de gard, trage din țigară și asistă impasibil în timp ce un câine îl trage de cizme. Îl strigă, însă, pe stăpânul patrupedului: ”Cristi, bă, Cristi!”. Dar Cristi nu apare... Nici sâmbătă nu a venit la metrou. În tot acest timp Cristi a fost acasă. Locuiește în comuna Broșteni din Mehedinți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net