Trei case din sectorul 5 au fost cuprinse de flăcări! Traficul este blocat în zonă

Ultima actualizare:

    Pompierii au intervenit pentru stringerea focului care a cuprins trei casefoto: ISU Bucureşti-Ilfov
Pompierii au intervenit pentru stringerea focului care a cuprins trei casefoto: ISU Bucureşti-Ilfov

Incendiu de proporţii în sectorul 5 al capitalei după ce un transformator electric a luat foc şi a generat avariarea altor transformatoare. Focul a cuprins trei case, iar pentru stingerea lui a fost nevoie de intervenţia pompierilor.Totul s-a produs în zona Ferentari, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a izbucnit la un transformator electric de pe strada Toporaşi, cartierul Ferentari, în subteran, la conductoare de curent de 10.000 de volţi. Acesta a generat avaria parţială a reţelei şi deteriorarea altor transformatoare electrice din zonă.Astfel, din cauza tensiunii de curent au fost afectate şi trei case de pe strada Tocilei, unde s-au produs incendii, arzând o cameră, suprafaţa de 50 de metri pătraţi dintr-un acoperiş şi un contor electric.

Daniel Vasile a mai precizat că traficul în zonă este restricţionat în totalitate, iar linia de curent a fost scoasă de sub tensiune, în timp ce reprezentanţii companiei de electricitate fac în continuare verificări pentru a determina cauza incidentului.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net