A trecut zăpada, a crăpat iar strada!

Ultima actualizare:

    Strada Petre PopovăţFoto: Sever Gheorghe
Strada Petre PopovăţFoto: Sever Gheorghe

Au deszăpezit străzile, dar le-au umplut de ”tranşee”. Dispariţia omătului de pe arterele Bucureştiului le-a ”dezbrăcat” de singurul lucru care mai ascundea gropile, iar şoferii au revenit la stresul zilnic de a le ocoli. Click! a colindat oraşul şi vă arată cele mai impunătoare cratere.

A intrat în iarnă drept ”cel mai praf” drum din Capitală şi acum, după deszăpezire, şi-a îmbunătăţit ”performanţele”. Pe strada Fabrica de Glucoză, ”a da în gropi” este o realitate, iar mărimea lor le transformă în arme sigure împotriva conducătorilor auto.


    Foto: Sever Gheorghe
Foto: Sever Gheorghe

Pe Şoseaua Cotroceni, la doi paşi de biroul preşedintelui Klaus Iohannis, şoferii care se îndreaptă vijelios spre Pasajul Basarab trebuie să fie foarte atenţi la un ”hău” ce se cască brusc pe mijlocul şoselei. Altfel, acolo lasă o parte din autovehicul. Pentru cei care cred că au văzut tot, o vizită pe strada Petre Popovăţ din zona Regie le va schimba perspectiva asupra expresiei capcană rutieră.


    Foto: Sever Gheorghe
Foto: Sever Gheorghe

” Ne disperă ce este pe străzile astea. Până acum gropile au fost ascunse de zăpadă, dar după deszăpezire au ieşit la iveală şi, dacă nu eşti atent, îţi iei adio de la maşină”, se plânge Ovidiu Stroia. Pe Calea Floreasca, în dreptul mall-ului Promenada, o altă ”prăpastie” testează reflexele conducătorilor auto.

”Nu există cartier unde să nu fie străzi cu gropi. Sunt aşa de multe încât a devenit o normalitate”, ne declară Eugen Constantin Cismaru. A găsit şi soluţia pentru ca să aibă maşina întreagă: îşi doreşte să ningă, pentru că zăpada va acoperi gropile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net