Tramvaiul 1 circulă deviat două zile. Află motivul

Ultima actualizare:

    Tramvaiele vor reveni pe traseele de bază în 18 aprilie
Tramvaiele vor reveni pe traseele de bază în 18 aprilie

Tramvaiele de pe linia 1 vor circula pe un traseu deviat în zilele de 16 și 17 aprilie, anunță reprezentanții Regiei de transport București. RATB a găsit altă rută pentru aceste vehicule din cauza unor lucrări de înlocuire a șinei pe Calea Șerban Vodă. Iată pe unde va fi deviat traficul liniei 1.

Tramvaiele de pe linia 1 vor circula deviat în ambele sensuri. De la capătul de liie de la „Șura Mare”, vehiculele vor circula pe Șos. Viilor, str. Dr. Istrate, Bd. Mărăşeşti, Pasajul Mărăşeşti, Bd. Octavian Goga, apoi vor reveni pe traseul actual. În sens invers, tramvaiele vor folosi aceleași artere de circulație. Lucrările care se efectuează vizează linia de tramvai de Calea Șerban Vodă, pe sectorul cuprins între Şos. Viilor şi Bd. Gh Şincai.

„Pentru asigurarea capacităţii de transport pe tronsonul Calea Şerban Vodă, Bd. Gh. Şincai şi str. Nerva Traian, linia de autobuze 323 va funcţiona, cu parc suplimentar, pe un traseu prelungit de la Podul Timpuri Noi, pe str. Nerva Traian, str. Traian, Bd. Unirii, str. Lucian Blaga, cu întoarcere la Bd. Octavian Goga, pe str. Nerva Traian, Bd. Gh. Şincai, Calea Şerban Vodă, apoi traseul actual”, spun reprezentanții RATB.

Autobuzele liniei 323 vor opri pe str. Nerva Traian în staţiile liniei 133, pe Bd. Unirii şi pe str. Lucian Blaga – în cele ale liniilor 123, 124.

Abonamentele eliberate pe linia 1 vor fi valabile atât pe traseul actual, cât şi pe tronsonul aflat în lucru, pe linia 323 între str. Şura Mare şi str. Lucian Blaga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net