Cu 23.000 € iei garsonieră, cu 50.000 € te muţi la vilă

Ultima actualizare:

    Amatorii de chilipiruri  imobiliare au de ales  din 1.500 de oferte
Amatorii de chilipiruri imobiliare au de ales din 1.500 de oferte

Peste 200 de proiecte rezidenţiale, 100 de firme, oferte de la 23.000 € şi până la 1.500.000€. Acestea sunt caracteristicile Târgului Naţional Imobiliar deschis până duminică în Piaţa Constituţiei din Capitală unde amatorii de un chilipir îşi pot alege locuinţa la care au visat. Click! a găsit cele mai interesante oferte ale agenţiilor.

Cea mai ieftină garsonieră. Pentru cei cu posibilităţi materiale reduse, sectorul 4, mai precis zona Berceni este El Dorado-ul imobiliar. Aici găsim un bloc cu două etaje şi mansardă unde sunt la vânzare cel mai ieftine garsoniere şi apartamente de două camere din Capitală. La preţul minim, de 23.000 de euro cu TVA este disponibilă la vânzare o garsonieră de 33 mp. Apartamentele de 2 camere sunt vândute la preţuri începând de la 34.000 euro.

Cea mai ieftină casă. Cei care vor neapărat să locuiască singuri, în afara Capitalei şi să aibă şi un petec de pământ dar vor o găselniţă imobiliară au la dispoziţie case la 50.000 de euro în comuna Corbeanca. Preţul iniţial era de 69.000 de euro dar dezvoltatorul complexului a făcut o reducere semnificativă pentru târg. Câteva informaţii despre case: sunt duplex, au etaj, suprafaţă 130 mp, curte de 120 mp, două dormitoare la etaj şi un living imens jos.

Cea mai scumpă vilă. Aveţi buzunarul greu, gusturi simandicoase şi vă trebuie spaţiu? Atunci vă puteţi uita la cea mai scumpă vilă de la târg, situată într-o zonă exclusivistă, la Piaţa Domenii din Capitală. Preţul? Nici mai mult nici mai puţin de 1.500.000 de euro. Este un gigant cu două etaje, o suprafaţă de 500 de mp de curte, lift, 12 băi, 20 de camere.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net