Şi totuşi, când daţi drumul la pasaj?

Ultima actualizare:

    Lucrările la ieșirea din pasaj,  dinspre Bd. Mărăști, sunt rămase  în urmă, iar muncitorii spun că nu  vor fi gata la începutul lui iunieFoto: Roberto Sălceanu
Lucrările la ieșirea din pasaj, dinspre Bd. Mărăști, sunt rămase în urmă, iar muncitorii spun că nu vor fi gata la începutul lui iunieFoto: Roberto Sălceanu

Uite pasajul, nu e pasajul! Aşa se joacă Sorin Oprescu cu nervii bucureştenilor, după ce a avansat fără succes mai multe termene pentru inaugurarea pasajului subteran de la Casa Presei Libere, o investiţie de 18 milioane de euro.

Intersecţia de la Piaţa Presei Libere este una dintre cele mai aglomerate din Bucureşti, iar primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a promis rezolvarea ambuteiajelor în această zonă.

Pasaj Casa Presei
Pasaj Casa Presei

Soluţia specialiştilor a fost un pasaj subteran realizat în premieră în România în „Y”, unidirecţional. Astfel, maşinile intrau în subteran printr-o rampă situată pe Şos. Bucureşti-Ploieşti şi ieşeau pe două direcţii, pe Bd. Mărăşti şi pe Şos. Kiseleff. Proiectul, a cărui realizare a început în martie 2014, prevedea şi realizarea a două pasaje pietonale pe Şos. Kiseleff.

Pasaj Casa Presei
Pasaj Casa Presei

Deşi Sorin Oprescu vedea lucrurile gata încă din martie 2015, ieri, la faţa locului, reporterii Click! au descoperit că mai sunt încă multe de făcut. Muncitorii turnau asfalt la rampa de pe Şos. Bucureşti-Ploieşti, finisau accesele în pasajele pietonale şi turnau beton în mijlocul intersecţiei. Trotuarele şi spaţiile verzi arătau ca după bombardament, dar cel mai rău arăta rampa dinspre Bd. Mărăşti. „Îşi bat joc de noi! Au deschis şantier în intersecţie şi ne-au promis că o să termine în timp record. Nişte mincinoşi!”, strigă nervos un şofer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net