Şefa DIICOT Alina Bica, prietena Elenei Udrea, reţinută pentru 24 de ore

Ultima actualizare:

    Elena Udrea, Alina Bica şi Ana Maria Topoliceanu s-au distrat în capitala Franţei
Elena Udrea, Alina Bica şi Ana Maria Topoliceanu s-au distrat în capitala Franţei

Alina Bica a fost reţinută pentru 24 de ore de DNA pentru abuz în serviciu, într-un dosar privind o despăgubire ilegală făcută de o comisie din ANRP din care actualul procuror-şef al DIICOT a făcut parte. Ea a fost audiată joi seară, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Procurorul-şef al DIICOT, Alina Bica, a fost audiată, joi seară, de procurorii DNA, însă cele două unităţi de parchet nu au făcut nicio precizare oficială cu privire la această informaţie.

Consiliul Superior al Magistraturii, care avizează percheziţionarea şi măsurile preventive în cazu magistraţilor, nu a făcut, la rândul său, niciun fel de precizare despre o eventuală solicitare din partea DNA referitoare la Bica, informează Mediafax.

Bica a fost recent în atenţia publică, înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale, după ce a apărut într-o serie de fotografii alături de Elena Udrea, la Paris. Fotografiile respective au apărut, timp de câteva ore, pe un site, unde nu au mai putut fi apoi accesate.

Alina Bica este şefa DIICOT din mai 2013, fiind numită la propunerea ministrului interimar al Justiţiei de atunci, premierul Victor Ponta.

În septembrie 2012, numele ei era vehiculat pentru funcţia de procuror general. Tot atunci, în presă a fost publicată o convorbire telefonică interceptată pe care aceasta ar fi avut-o cu fostul şef al ANAF Sorin Blejnar, discuţie în care Bica se interesa de funcţia pe care urma să o ocupe la ANAF o cunoştinţă a ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net