Scandal într-un supermarket din sectorul 1! Un bărbat a fost reţinut

Ultima actualizare:

    Evadatul a fost prins şi încarcerat la Sloboziafoto: arhiva personală
Evadatul a fost prins şi încarcerat la Sloboziafoto: arhiva personală

O sesiune de cumpărături s-a terminat prost pentru un bărbat din Bucureşti, după ce sâmbătă seară, a provocat un scandal într-un supermarket din sectorul 1 al Capitalei. El a fost agresiv cu alte persoane, dar şi cu personalul magazinului. În urma conflictului, izbucnit din cauza faptului că bărbatul respectiv a spart o sticlă cu vin iar un angajat al magazinului i-a atras atenţia. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţia Capitalei anunţă că, sâmbătă, în jurul orei 21.00, prin mai multe apeluri la 112 s-a sesizat că într-un supermarket din sectorul 1 un client este agresiv cu celelalte persoane aflate la cumpărături, dar şi cu personalul. La faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti de la Secţia 4, care l-au imobilizat pe bărbatul agresiv.

”Din primele date a rezultat că întreg conflictul ar fi pornit de la faptul că bărbatul a spart o sticlă cu vin, iar un agent de pază i-a atras atenţia. În momentul în care bărbatul a început să se manifeste agresiv faţă de paznic, mai mulţi clienţi ai magazinului au intervenit în sprijinul celui agresat. Ulterior au intervenit şi angajaţi ai societăţii ce asigura paza magazinului, fiind apelată şi Poliţia”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

În urma conflictului, un bărbat a necesitat îngrijiri medicale. De asemenea, o poartă de control a magazinului a fost deteriorată, reprezentanţii societăţii comerciale făcând plângere.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru lovire sau alte violente, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul agresiv a fost reţinut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net