A sărit de pe bloc după 35 de ore

Ultima actualizare:

    Pentru a putea negocia cu sinucigaşa,  reprezentanţii forţelor de intervenţie au blocat centrul Capitalei
Pentru a putea negocia cu sinucigaşa, reprezentanţii forţelor de intervenţie au blocat centrul Capitalei

Scene cumplite în Capitală. O femeie a sărit vineri (22 mai), puţin înainte de ora 19.00, de pe un bloc de şapte etaje. Mai bine de 35 de ore, poliţişti, medici şi prieteni s-au chinuit să o dea jos de pe clădire.

Drama Elenei, o bucureşteancă în vârstă de 53 de ani, a început în urmă cu doi ani, când fiica ei Alina, pe care o iubea ca pe ochii din cap, a pierdut lupta cu o boală necruţătoare, cancerul. Femeia a făcut atunci o depresie puternică, a fost internată o vreme în spital, iar când starea de sănătate părea să se fi îmbunătăţit, medicii i-au permis externarea. În realitate, calvarul Elenei abia atunci începea. A culminat joi (21 mai), când femeia a decis că trebuie să meargă în ceruri, după fiica ei.

„Alina era născută în luna iunie şi ţin minte că şi anul trecut, în vremea asta, a suferit enorm. S-a închis în ea, nu vorbea cu nimeni şi plângea într-una. Am încercat să o conving să coboare, dar nici nu s-a uitat la mine. Nici nu cred că m-a auzit. Este într-un şoc total. Nu mai este persoana pe care o ştiam cu toţii de când a murit fata ei. Mă surprinde că vrea să se sinucidă, căci este o persoană foarte –foarte credincioasă, cu frică de Dumnezeu”, spune Flori Dobre, o fostă colegă de muncă şi prietenă bună a femeii.

“S-a închis în ea,  nu vorbea cu nimeni  şi plângea întruna”
“S-a închis în ea, nu vorbea cu nimeni şi plângea întruna”

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de ambulanţă, pompieri şi poliţie, în timp ce patru negociatori încearcă de joi dimineaţă (21 mai) să o convingă să renunţe la gestul suicidal. Mai bine de 35 de ore, femeia a refuzat să mănânce, să doarmă şi nu a băut decât un pahar cu apă. A petrecut mai bine de o zi balansându-se pe buza clădirii, privind în gol spre pământ. Finalul a fost dramatic. Femeia s-a aruncat în gol şi a murit pe loc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net