«Șantierul de la Eroilor ne-a distrus viața!»

Ultima actualizare:

    Intersecția de la Eroilor  este acum un imens șantier
Intersecția de la Eroilor este acum un imens șantier

“Cârtiţele alea ne-au mâncat zilele!”. Jale mare în zona de “război” Eroilor, unde utilajele constructorilor Magistralei V de metrou au distrus intersecţia. Deşi Primăria Capitalei a cerut refacerea carosabilului până vineri, 15 ianuarie, locul arată ca după bombardament.

Maria Ţânţaru era sănătoasă-tun până pe 11 decembrie 2015, când muncitorii care lucrează la Magistrala V de metrou Eroilor-Valea Ialomiţei au distrus intersecţia de la Eroilor.

“Şantierul ne-a îmbolnăvit. Pentru a ajunge undeva trebuie acum să ocoleşti kilometri. Uitaţi-vă, am flebită!”, se plânge bătrâna.

După ce două imobile de pe Bd. Eroii Sanitari au început să se scufunde şi 14 locatari au fost evacuaţi, panica s-a instalat în toate casele. “Din oră în oră vin muncitori care măsoară dacă strada sau casele suferă deformări. Nimeni nu se mai simte în siguranţă, toată lumea se teme”, ne povesteşte Dumitra Iordache.

Cristina Beldescu este medic de familie şi are cabinetul pe Eroii Sanitari, la doi paşi de locul unde cârtiţele au dărâmat strada. “Pacienţii ezită să vină şi se plâng că sunt nevoiţi să ocolească mult pentru a ajunge. Tot timpul ne trepidează casa, de zici că sunt bombardamente, plus că se întrerupe curentul”, ne dezvăluie doctorul Beldescu.

Maria  Ţânţaru
Maria Ţânţaru

Avaria de pe Magistrala a V-a de metrou ar fi trebuit remediată la  15 ianuarie Constructorul susține că abia în martie se va circula din nou
Avaria de pe Magistrala a V-a de metrou ar fi trebuit remediată la 15 ianuarie Constructorul susține că abia în martie se va circula din nou

Pe 15 ianuarie expiră ultimatumul dat constructorilor de primarul general al Capitalei, Răzvan Sava, pentru reluarea circulaţiei la intersecţia bulevardelor Eroilor Sanitari şi Eroilor. Aceştia au anunţat însă că nu pot reda zona circulaţiei auto decât la sfârşitul lunii martie.

“Noul termen este 15 februarie, în caz contrar vom da în judecată constructorul. Amenzile pe care le putem da sunt prea mici”, a declart primarul interimar al Capitalei Răzvan Sava.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net