Salonul Auto Bucureşti. Volkswagen lipseşte de la eveniment

Ultima actualizare:

    Salonul Auto Bucureşti se desfăşoară în perioada 01-11 octombrie 2015 foto: subturat.ro
Salonul Auto Bucureşti se desfăşoară în perioada 01-11 octombrie 2015 foto: subturat.ro

Salonul Auto Bucureşti și-a deschis porțiile pentru publicul larg, expoziția putând fi vizitată în perioada 01-11 octombrie. Prețul unui bilet este de 25 de lei, iar accesul copiilor cu vârste de până la şapte ani este gratuit.

Salonul Auto Bucureşti are loc în perioada 01–11 octombrie 2015 pe o suprafață de peste 25.000 mp, în cadrul complexului Romaero Băneasa. În cadrul evenimentului vor fi expuse 25 de premiere naționale și peste 200 de modele auto de la: Adria, BMW, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo.

Salonul Auto București. Are loc ediția cu numărul 13

La 1 octombrie s-a deschis ediția cu numărul 13 a Salonului Auto București. Pe parcursul perioadei 1-11 octombrie, publicul poate vedea de aproape o serie de noutăți expuse de majoritatea dealerilor auto din București. Lipsesc, însă, nume sonore din lumea auto. Grupul Dacia-Renault nu participă la Salonul Auto Bucureşti, iar marca Nissan este însă reprezentată prin dealerul Badsi. Audi și Porsche lipsesc și ele la apel, iar Skoda și Seat sunt reprezentate de dealerii Avia Motors și Alto Syncro.

Salonul Auto Bucureşti. Volkswagen lipseşte de la eveniment după scandalul Dieselgate

Volkswagen a luat decizie-bombă în mijlocul scandalului Dieselgate. Celebrul producător german lipseşte de la Salonul Auto Bucureşti. Mai mult, câteva sute de modele Volkswagen cu motoare Diesel aflate pe stocul dealerilor au fost oprite de la vânzare, informează România TV. Este prezent, însă, un dealer care a adus maşini din trustul Volkswagen, respectiv Skoda şi Seat. 

Hotărârea Volkswagen de a nu participa la Salonul Auto Bucureşti vine, cel mai probabil, în urma scandalului internaţional care nu a rămas fără ecou în România. 

Salonul Auto Bucureşti. Cât costă un bilet

Salonul Auto București va fi deschis în fiecare zi între orele 10 și 20, prețul unui bilet de acces fiind de 25 de lei. Copii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit. Parcarea se poate face în interiorul complexului Romaero pentru o taxă suplimentară de 10 lei. Cei care vor vizita SAB în weekendurile 3-4 octombrie sau 9-11 octombrie vor avea parte și de un show aviatic. Cei care doresc să ajungă la Salonul Auto Bucureşti 2015 cu ajutorul transportului în comun pot folosi liniile de autobuz 131, 205, 301 sau 335 sau tramvaiul 5. Cea mai apropiată stație de metrou este Aurel Vlaicu, dar de aici mai trebuie parcurse trei stații de tramvai pe linia 5.

Premierele de la Salonul Auto București

Cel mai mare stand este cel al grupului Țiriac Auto, acesta ocupând mai mult de jumătate din latura dreaptă a hangarului principal. Țiriac Auto a adus la Salonul Auto Bucureşti mărcile Mercedes-Benz, Land Rover, Range Rover, Jaguar, Hyundai, Mitsubishi și Ford.

La standul Mitsubishi pot fi văzute două modele noi: L200 și noul Outlander. Vedeta standului Jaguar este un model F-Type, iar la Mercedes poate fi studiar de aproape noul GLE Coupe. Fanii Ford vor fi încântați să poate admira de aproape noul Mustang, dar și modelele Focus ST și Fiesta ST, informează automarket.ro.

O altă vedetă de la Salonul Auto București este noul Opel Astra. Acesta poate fi găsit la standul dealerului Opel Di-Bas. Volvo este și el prezent, iar în standul mărcii suedeze pot fi admirate modele ca noul XC90, dar și noul S60 Cross Country, un model curios: sedan ridicat cu alură de crossover.

Citroen, DS Automobile și Peugeot își expun întreaga gama de modele, vedeta standului fiind noul Peugeot 208 facelift. BMW este prezent la expoziție prin dealerul Automobile Bavaria.

Mazda este prezentă la Salonul Auto Bucureşti prin Arian Motors, iar vedeta standului va fi roadsterul MX-5, însă acesta va fi expus exclusiv în weekendul 3-4 octombrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net